Σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

Τι θα δούμε απόψε 10/4 στο Ρουκ Ζουκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

Το Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια απόψε Κυριακή 10/4 θα είναι άκρως απολαυστικό, αφού οι καλεσμένοι θα μας χαρίσουν μπόλικο γέλιο. Τα πρόσωπα που θα δούμε στο πλατό είναι expert του χιούμορ.

Οι καλεσμένη του Ρουκ Ζουκ και της Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Την οικογένεια της Χαρίκλειας, δηλαδή της «Super Mammy» (που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων), υποδέχεται η Ζέτα Μακρυπούλια στο «ROUK ZOUK SPECIAL», την Κυριακή 10 Απριλίου στις 20:00!

Δέκα αγαπημένοι ηθοποιοί έρχονται με ανεβασμένη διάθεση, ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και με αποφασιστικότητα για να παίξουν και να κερδίσουν για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»!

Η κυρία Χαρίκλεια και τα παιδιά της, δηλαδή ο Μάρκος Σεφερλής, η Έλενα Τσαβαλιά, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Κώστας Σόμμερ και ο Γιώργης Κοντοπόδης είναι η ομάδα της «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ». Απέναντί τους θα σταθούν «ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ» με τους Αρετή Ζαχαριάδου, Γιάννη Καπετάνιο, Σταύρο Νικολαΐδη, Χριστιάνα Καρνέζη και Περικλή Αλμπάνη.

Μη χάσετε μια βραδιά με απολαυστικές «μάχες», τον Μάρκο Σεφερλή να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο χορό, τον Δημήτρη Σταρόβα σε ρόλο… ταχυδακτυλουργού, αλλά και τις απολαυστικές αντιδράσεις του Γιάννη Καπετάνιου όταν πρέπει να περιγράψει κάποια λέξη.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1.

Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».