Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Στον «αέρα» το πρώτο trailer με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με αέρα από «Karate Kid»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Στον «αέρα» το πρώτο trailer με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ως ένας άλλος «Μιγιάκι» από την αγαπημένη ταινία των 80's, «Karate Kid», εμφανίζεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρώτο επίσημο trailer της νέας βερσιόν του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος», που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα γυρίσματα του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, ενώ η αγωνία για τη μεγάλη επιστροφή του είναι μεγάλη.

«Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1! 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και 100.000 ευρώ για τον παίκτη που θα φτάσει μέχρι το τέλος. Αγωνία, συγκινήσεις και απρόοπτα», αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης του σταθμού.

Στο trailer που προβλήθηκε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζεται να κουρεύει ένα μπονσάι, τη στιγμή που κάποιος τον πλησιάζει για να του πει ότι θέλει να αλλάξει τη ζωή του και ότι θέλει να γίνει εκατομμυριούχος.

To trailer του Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σε αυτή τη ζώνη θέλει να βάλει τον «Εκατομμυριούχο» ο ΑΝΤ1

Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στα μισά της ωστόσο ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να εισάγει ένα νέο εντυπωσιακό πρόγραμμα. Έτσι, έγινε γνωστό σε ποια ζώνη θέλει να τοποθετήσει το κανάλι τον «Εκατομμυριούχο».

Βασικός στόχος των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι να «χτίσουν» την απογευματινή ζώνη με τηλεπαιχνίδια. Έτσι και ο Εκατομμυριούχος πρόκειται να μπει σε αυτή τη ζώνη, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Εκατομμυριούχος ΑΝΤ1

Από εκεί και πέρα έγινε και η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, που είναι πιθανό να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, όποτε δεν είναι γνωστό ακριβώς ποια θα είναι η ακριβής ώρα προβολής, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν «Ρουκ Ζουκ» και «The Chase» ,πλέον, που αποτελούν σταθερές αξίες και ενδέχεται να συνεχιστούν και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.