The Masked Singer: Ο Κώστας Μαρτάκης αποκαλύπτει 2 πρόσωπα «φωτιά» που κρύβονται πίσω από τις μάσκες

Οι προβλέψεις του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Masked Singer: Ο Κώστας Μαρτάκης αποκαλύπτει 2 πρόσωπα «φωτιά» που κρύβονται πίσω από τις μάσκες

Μπορεί το κοινό και οι κριτές να μην λάτρεψαν την Μέλισσα, την προηγούμενη Πέμπτη (7/4) στο «The Masked Singer» και τελικά να αποχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης που κρυβόταν από πίσω, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει ποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

Οι προβλέψεις του Κώστα Μαρτάκη

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον «Sok Fm 104,8» και μεταξύ άλλων, έκανε τις δικές του προβλέψεις για το ποια πρόσωπα κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

Το νέο talent show του ΣΚΑΙ, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των κριτών διότι όλοι μαζί προσπαθούν μαζί με τους κριτές να μαντέψουν τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

Ο Κώστας Μαρτάκης μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή, Σοκ fm έκανε τις δικές του προβλέψεις, δηλώνοντας πως μάλλον πίσω από το Popcorn βρίσκεται ο Χρήστος Χολίδης και πίσω από τον Γορίλα είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Έχει πέσει άραγε μέσα; Αναμένουμε για να δούμε.

«Έχω πει τόσα ψέματα σε τόσο πολύ κόσμο που...»

Επικό ήταν το χθεσινοβραδινό 7/4 επεισόδιο του «The Masked Singer» καθώς μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε τελικά η "Μέλισσα". Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/4 στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε με επικό τρόπο πώς προσπάθησε να αποφύγει τους γνωστούς που τον έπαιρναν και τον ρώταγαν αν είναι στο παιχνίδι.

«Έχω πει τόσα ψέματα σε τόσο πολύ κόσμο που θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη και τους περισσότερους τους έπεισα κιόλας ότι εγώ το έβλεπα και βαρέθηκα. Και τη μάνα μου έβαλα σύμμαχο» ανέφερε χαρακτηριστικά on air.