Masterchef 6: Ο Κοντιζάς τρολάρει τον Μπόμπαινα - Μπήκε στην κόκκινη ομάδα

Τι λένε οι συμπαίκτες του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 6: Ο Κοντιζάς τρολάρει τον Μπόμπαινα - Μπήκε στην κόκκινη ομάδα

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef γίνονται τόσες αλλαγές όσες δεν έχουν γίνει όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Και γιατί το λέμε αυτό. Γιατί η Καλλιόπη που νίκησε στο τεστ δημιουργικότητας έγινε αρχηγός μιας ομάδας διάλεξε τον αντίπαλό της και χώρισε εκ νέου τους παίκτες στις ομάδες.

Οι δύο αρχηγοί πλέον είναι η Καλλιόπη και ο Χριστόφορος και είναι εκείνοι που θα φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη μέχρι και το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής.

Η υπόσχεση που δεν κράτησε ο Μπόμπαινας

Φυσικά υπήρξε και το highlight της βραδιάς, το οποίο δεν ήταν άλλο από τον Μπόμπαινα, τον οποίο κανείς δεν ήθελε και ξέμεινε στην κόκκινη ομάδα. Μία ομάδα που ο Μπόμπαινας δεν ήθελε ποτέ να πάει και είχε πει σε συμβούλιο πως θα άφηνε την ποδιά και θα έφευγε.

Αυτό θυμήθηκε και ο Σωτήρης Κοντιζάς και αποφάσισε να τρολάρει τον παίκτη, ενώ ο Μπόμπαινας τελικά δεν κατάφερε να υλοποιήσει την υπόσχεσή του. Από την άλλη, ο Νικήτας σχολίασε την κίνηση του Μπόμπαινα, λέγοντας πως όλα όσα έλεγε ήταν απλά «μπούρδες».

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έκανε τα νεύρα «τσατάλια» στο Twitter - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος και στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star καθώς η προηγούμενη εβδομάδα ήταν των μεγάλων επιστροφών όπου μεταξύ άλλων είδαμε τόσο τον Νίκο όσο και την Ελισάβετ να περνούν ξανά το κατώφλι του διαγωνισμού.

Ωστόσο, όπως είδαμε πριν από λίγο, η εβδομάδα για τους διαγωνιζόμενους ξεκίνησε πατροπαράδοτα με ένα Mystery Box αλλά άκρως ανατρεπτικό. Μόλις μπήκαν στις κουζίνες οι παίκτες εκτός από τα κουτιά τους είδαν και παρτέρια στο πλατό και φυσικά πλημμύρισαν από απορίες…

Όλες λύθηκαν όμως όταν είδαν τι κρυβόταν κάτω από το κουτί τους. Ήταν κηπουρικά σύνεργα για να κόψουν τους λαχανικά που θα χρειάζονταν για τα πιάτα τους.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter φάνηκε να μην χάρηκαν ιδιαίτερα με τον Νίκο Ταϊρίδη καθώς όπως θα δείτε παρακάτω μπήκε για τα καλά για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των χρηστών.