Master Chef 6: Χαμός στο Twitter για την δοκιμασία επιστροφής - "Έβγαλαν τα φτυάρια" οι χρήστες

«Δεν με πειράζει να επιστρέψει ο Γρηγόρης, με πειράζει να χαρεί ο Μάριος»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef 6: Χαμός στο Twitter για την δοκιμασία επιστροφής -

Επιστροφές καταστροφές για τρίτη συνεχόμενη μέρα στο MasterChef, την Παρασκευή 1/4 και μία λευκή ποδιά ακόμα να παραμένει χωρίς κάτοχο και περιμένει να μάθει ποιος θα την κατακτήσει.

Η Ελπίδα, ο «Μπόμπαινας», ο Νίκος και η Βασιλική είναι οι τέσσερις που πέρασαν από προηγούμενες δοκιμασίες, ενώ σήμερα ήταν να διεκδικήσουν την ποδιά ο Γρηγόρης, ο Στέφανος και η Αναστασία. Ωστόσο, δύο μπήκαν στην κουζίνα και αυτοί ήταν ο Γρηγόρης και ο Στέφανος, καθώς η Αναστασία απουσίαζε.

Ο Μάριος που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Γρηγόρη, τον έπιασε από το κεφάλι του είπε χαρακτηριστικά ότι δεν «θα το περάσεις μόνος σου» και τον φίλησε στο μέτωπο. Στήριξη είχε ο Γρηγόρης τόσο από τον Γιάννο, όσο και από τον Χριστόφορο και τους υπόλοιπους.

Όσο για την απουσία της Αναστασίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε: «Η Αναστασία λείπει, θα ήθελε πολύ να είναι εδώ, αλλά λόγω των εξελίξεων στη γεννέτειρά της την Ουκρανία, έπρεπε να υποστηρίξει την οικογένειά της και τη μητέρα της. Καταννοούμε και είμαστε μαζί της σε όλο αυτό».

Το Twitter πήρε φωτιά και "δίκασε" τις επιστροφές!

Το φανατικό κοινό του ριάλιτι μαγειρικής, δεν έλειπε ούτε από αυτό το επεισόδιο, και έδωσε το παρόν με τα πιο αστεία σχόλια!

Έσταξαν φαρμάκι οι παίκτες για τις επιστροφές - Έξαλλη η Φανή

Το επεισόδιο του MasterChef (31/3) έχει φέρει τους παίκτες αντιμέτωπους με πολλές δοκιμασίες και φαίνεται πως στους περισσότερους δεν αρέσει η εξέλιξη του παιχνιδιού και η δυνατότητα που δίνεται στους νέους παίκτες.

Και αυτό γιατί ενώ είδαμε τον Γιώργο να επιστρέφει και να διεκδικεί την είσοδό του στο παιχνίδι ξανά, αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω. Όταν έχεις ένα κατάστημα, αυτό σε καλεί. Επειδή λείπω αρκετό καιρό και έχουν γίνει και κάποιες αναποδιές θα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι ανοιχτός στην κριτική σας και θα ήθελα να έρθετε εκεί να μου πείτε και τι μπορώ να κάνω καλύτερα», είπε ο Γιώργος.

Όπως έκριναν οι τρεις σεφ, η Ελπίδα και ο Γρηγόρης είχαν τα δύο καλύτερα πιάτα της ημέρας. Ωστόσο η επιστροφή της Ελπίδας δεν ευχαρίστησε καθόλου τη Φανή, η οποία κατακεραύνωσε την συμπαίκτρια της.