«Έσκασε» μόλις - Σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

Οι αποψινοί 17/4 καλεσμένοι του Ρουκ Ζουκ special

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έσκασε» μόλις - Σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 20:00 το «ROUK ZOUK SPECIAL» παίζει… μπάλα! Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται -μετά το καστ του Super Mammy- δέκα ηθοποιούς που συμμετέχουν στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΕΗ και στο πλατό στήνεται ένας ξεχωριστός αγώνας για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια και το αποψινλο 17/4 Ρουκ Ζουκ

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Στέλιος Κρητικός, ο Αντώνης Χαντζής και ο Δημήτρης Καλατζής είναι «ΟΙ Ε-ΜΠΙΡΟΙ». Απέναντί τους θα βρεθούν «ΟΙ A-ΜΠΙΡΟΙ» των Γιώργου Μανίκα, Λευτέρη Δημηρόπουλου, Παναγιώτη Καρμάτη, Παύλου Πιερρόπουλου και Τάκη Παρασκευόπουλου.

Μια βραδιά με πολύ γέλιο και απολαυστικές «τρίπλες», αλλά και τη Ζέτα σε ρόλο… διαιτητή! Σε ποιους θα βγάλει κόκκινη και σε ποιους κίτρινη κάρτα; Ποιο μύθο περί γυναικών και… οφσάιντ θα καταρρίψει;

  • Ο Κώστας Φραγκολιάς μαθαίνει στη Ζέτα τα γνωστά… «ποδαράκια».
  • O Λευτέρης Δημηρόπουλος δυσκολεύεται με το «Μας κούφανες».
  • Πώς θα βοηθήσουν τον Γιάννη Αϊβάζη ο Χοσέ και οι χορευτικές κινήσεις του Γιώργου Τσαλίκη;
  • Ποια τζαρτζαρίσματα των παικτών θα κάνουν τη Ζέτα να τους «απειλήσει» με κίτρινη κάρτας;

Σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1.

Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».