MasterChef 6: Τρελό γέλιο στην γευσιγνωσία - Ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Οι επικές ατάκες του Σωτήρη Κοντιζά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Τρελό γέλιο στην γευσιγνωσία - Ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Το τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 6 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/4) με τον σοβαρό τραυματισμό της Καλλιόπης και νικητές τον Γιάννο και την Ελισάβετ. Οι δυο τους κατάφεραν να νικήσουν στη δοκιμασία, ενώ τα ζευγάρια είχε σχηματίσει ο Παναγιώτης που κέρδισε το Mystery Box.

H Ελισάβετ και ο Γιάννος αγωνίστηκαν λοιπόν μεταξύ τους προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει την κάρτα ασυλίας.

Έπαιξαν λοιπόν σε μία διαφορετική δοκιμασία τυφλής γευσιγνωσίας. Ο Γιάννος μάλιστα δε δίστασε να βάλει μέχρι και τα χέρια του μέσα στη σούπα προκειμένου να καταλάβει ποια είναι τα υλικά που έχει μέσα η σούπα που τους έφεραν οι κριτές.

Τελικά νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Γιάννος, ο οποίος βέβαια, όπως λέγεται στο Twitter, έχει έρθει πολύ κοντά με την Ελισάβετ.

Η επική δοκιμασία γευσιγνωσίας στο MasterChef 6

«Είμαι bisexual και το συνειδητοποίησα στα 17 μου» - Η αποκάλυψη παίκτριας του Masterchef 6

Από το MasterChef 6 αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 16/4 η Φανή Ζιώγα, η οποία ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει οικειοθελώς από το διαγωνισμό μαγειρικής. Συγκεκριμένα, παρόλο που ήταν η νικήτρια στη δοκιμασία αποχώρησης έναντι του Νίκου Μπέρκα, αποφάσισε να φύγει γιατί υπάρχει ένα θέμα υγείας στην οικογένειά της.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Φανή πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

«Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος κι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Μου έχει μάθει πολλά πράγματα κι είναι μια κατηγορία από μόνος του. Μακάρι να είναι όλοι σαν τον παππού μου. Με έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά μου και ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα κι από εμένα. Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις κανονικά με άντρες. Ο παππούς μου μού είπε ότι θέλω να είσαι καλά είτε αυτό είναι με άντρα είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς».