«Σούσουρο» με την ανακοίνωση που «έσκασε» για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ

Οι 24/4 καλεσμένοι της που θα συζητηθούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σούσουρο» με την ανακοίνωση που «έσκασε» για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ

Την Κυριακή του Πάσχα, 24 Απριλίου, στις 20:00, το "ROUK ZOUK SPECIAL" γιορτάζει και στήνει ένα μοναδικό γλέντι με πολύ παιχνίδι, μουσική, αλλά και όλα τα… απαραίτητα λόγω της ημέρας!

Οι 24/4 καλεσμένοι της Ζέτας Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται -μετά την απολαυστική ομάδα ποδοσφαίρου του ΣΕΗ- δέκα special καλεσμένους που τα… "σπάνε", παίζοντας και τραγουδώντας για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ". Ο Λευτέρης Πανταζής, η Σοφία Αρβανίτη, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Στέλιος Λεγάκης και η Ματίνα Ζάρα είναι "ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ", οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα "ΟΙ ΛΑΜΠΡΟΙ" των Κατερίνας Στανίση, Μπέσσυς Αργυράκη, Γωγώς Τσαμπά, Ελένης Καρουσάκη και Γιάννη Αθητάκη.

Οι 24/4 καλεσμένοι της Ζέτας Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ

Η βραδιά ξεκινάει με το καθιερωμένο τσούγκρισμα των αυγών. Ποιος έχει το τυχερό αυγό; Μήπως η Ζέτα; Στη συνέχεια, ακολουθούν ξεκαρδιστικές "μάχες", αλλά και ένα μικρό αφιέρωμα στους καλεσμένους με επιτυχίες τους που όλοι αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε όλα αυτά τα χρόνια.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1.

Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».