Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα και τα πρώτα λόγια του Αρναούτογλου

Θα κάνει χαμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα και τα πρώτα λόγια του Αρναούτογλου

Μια εντυπωσιακή πρεμιέρα είδαμε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 στον Αντ1 το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το γνωστό από πολύ παλιά τηλεπαιχνίδι επέστρεψε στην τηλεόραση και σύμφωνα με το πρώτο επεισόδιο θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ο Γρηγόρης από τη μεριά του καλωσόρισε το κοινό του με μεγάλη χαρά και αμέσως υποδέχτηκε στο πλατό τον Δημήτρη, τον πρώτο παίκτη, που επιχείρησε να διεκδικήσει το πολύ μεγάλο ποσό που δίνεται.

Πρεμιέρα για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Δεν το περίμενα ότι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το νέο του εγχείρημα και τόνισε πως η ψυχαγωγία δεν πρέπει να εκλείψει από την τηλεόραση γιατί αποτελεί την «ακτίδα του φωτός»

«Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί -γιατί είναι πολύ δύσκολη χρονιά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας- η ψυχαγωγία προσπαθεί να κρατήσει… Θερμοπύλες! Το λέω κυριολεκτικά αυτό. Είναι πολύ δύσκολη σεζόν για την ψυχαγωγία. Δεν το περίμενα ότι θα ‘ταν τόσο πολύ δύσκολη. Πρέπει να έχουμε όμως και αυτή την πλευρά, την ακτίδα του φωτός.

Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι. Το ότι με βλέπετε εδώ, το κάνω με πάρα πολλή αγάπη και διάθεση. Κάνω τον σταυρό μου και λέω ‘Πάμε παρακάτω’, πρέπει να κάποιος να γελάσει, πρέπει και κάποιος να ψυχαγωγηθεί. Έτσι έρχεται και με πολύ φόρα αυτό το παιχνίδι, ο ‘Εκατομμυριούχος’.

Ένιωσα την ανάγκη να το ξαναδώ στην ελληνική τηλεόραση. Παίζεται συνεχώς παγκοσμίως. Δεν έχει σταματήσει ποτέ και -κάτι πολύ σημαντικό- δίνει χρήματα στους ανθρώπους. Τρελαίνομαι για τέτοια παιχνίδια ερωτήσεων».