Νέες εξελίξεις με το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» - Αυτό είναι το έπαθλο που διεκδικούν οι παίκτες

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νέες εξελίξεις με το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» - Αυτό είναι το έπαθλο που διεκδικούν οι παίκτες

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν κυκλοφορήσει τα teaser της επιστροφής της εκπομπής Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος, στον ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες για τα γυρίσματα και το πότε θα γίνει η φαντασμαγορική πρεμιέρα. οι συζητήσεις για την ζώνη στην οποία θα ενταχθεί το πρόγραμμα είναι πολλές και διάφορες, όπως και το ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης.

Το έπαθλο που θα διεκδικούν οι διαγωνιζόμενοι στον Εκατομμυριούχο

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επόμενη εβδομάδα, με την έναρξη του Απρίλη, ξεκινούν τελικά τα γυρίσματα του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Το πλατό έχει ήδη στηθεί και οι παίκτες πρόκειται να παλέψουν με μόνο όπλο τους την γνώση για να διεκδικήσουν το έπαθλο, το οποίο όμως δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό το πόσο θα είναι.

Την ίδια ώρα που ακουγόταν ότι η εταιρεία παραγωγής θα αλλάξει το όνομα του τηλεπαιχνιδιού, αφού ο νικητής δεν θα γίνει εκατομμυριούχος, καθώς τα χρήματα θα είναι πολύ λιγότερα, τα γυρίσματα φαίνεται πως θα ξεκινήσουν κανονικά, με στόχο το τηλεπαιχνίδι να ξεκινήσει μετά το Πάσχα και να πάρει τη θέση των Ράδιο Αρβύλα.

Θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την παρουσίαση του Εκατομμυριούχου;

Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι μια είδηση, που πάντα απασχολεί τους πάντες! Έτσι λοιπόν, η υποψία για το αν θα είναι εκείνος ο παρουσιαστής του «Εκατομμυριούχου» απασχολεί εδώ και πολύ καιρό!

Οι συνεχείς επιτυχίες του Γρηγόρη με το late night show, που τόσα χρόνια σκίζει, όσο και η παρουσία του φέτος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», τον κάνει να είναι όλα αυτά τα χρόνια πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού!

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Σφαίρα 102,2, κλήθηκε να δώσει επιτέλους απαντήσεις γύρω από τις φημολογίες ο παρουσιαστής! Αξίζει να τονίσουμε εδώ, πως το νέο πρόγραμμα θα προβληθεί από το ΑΝΤ1 με παραγωγό τον Καραγιάννη, και όχι το Πάσχα όπως λεγόταν. Όπως φαίνεται έχει μπει στο πρόγραμμα για Σεπτέμβρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής - ραδιοφωνικός παραγωγός, εκφράζεται για τις κοινωνικές εξελίξεις μέσα από το ραδιόφωνο! Συχνά προβαίνει σε σκληρή κριτική αλλά και σε έντονα ξεσπάσματα (δείτε εδώ να ξεσπά μέσα από την εκπομπή του sfaira 102,2).

«Αν το γράφουνε, τότε να πάρω τον Καραγιάννη τον παραγωγό». είπε ο παρουσιαστής!