ANT1: Σε αυτή τη ζώνη θέλει να βάλει τον «Εκατομμυριούχο»

Αυτό είναι το πλάνο του για τη νέα σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ANT1: Σε αυτή τη ζώνη θέλει να βάλει τον «Εκατομμυριούχο»

Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στα μισά της ωστόσο ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά, και σήμερα έγινε γνωστό σε ποια ζώνη θέλει να τοποθετήσει το κανάλι τον «Εκατομμυριούχο».

Βασικός στόχος των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι να «χτίσουν» την απογευματινή ζώνη με τηλεπαιχνίδια. Έτσι και ο Εκατομμυριούχος πρόκειται να μπει σε αυτή τη ζώνη, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Εκατομμυριούχος ΑΝΤ1

Από εκεί και πέρα μέσα στον Φλεβάρη αναμένεται και η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής - δείτε εδώ τι εκπομπή θα παρουσιάσει - που είναι πιθανό να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν «Ρουκ Ζουκ» και «Still Standing» που αποτελούν σταθερές αξίες και ενδέχεται να συνεχιστούν και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ποιον παρουσιαστή θέλει ο ΑΝΤ1 για τον Εκατομμυριούχο;

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο τιμόνι του The 2nigh show εδώ και χρόνια και φαίνεται πως ακολουθεί μία πολύ επιτυχημένη συνταγή αφού τα νούμερα τηλεθέασης τον ανταμείβουν κάθε εβδομάδα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου The 2night show

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα της εκπομπής, «Ποιος θέλει να γίνε εκατομμυριούχος» και να βάλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρότζεκτ για τη σεζόν 2020-2021.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί πως ο ΑΝΤ1 ήθελε να αναθέσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την παρουσίαση της Φάρμας, ωστόσο το πλάνο αυτό ναυάγησε.

Θα φύγει το καλοκαίρι από τον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παίχτηκε το πρωί της Πέμπτης 3/12 στην εκπομπή "Στην φωλιά των Κου Κου", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής συνεργασίας με τον σταθμό του ΑΝΤ1 ενδέχεται να αποχωρήσει από το κανάλι.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο παρουσιαστής είναι δυσαρεστημένος με κάποια περιστατικά που έχουν συμβεί με τον σταθμό. Αν και είναι ένας άνθρωπος γενικά που του αρέσουν οι μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις και το έχει αποδείξει αυτό, ενδέχεται να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 και σίγουρα το καλοκαίρι, πριν την λήξη αυτού, θα ξεκινήσει νέες συζητήσεις.

Να τονίσουμε, βέβαια, πως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα γιατί ο ΑΝΤ1 δεν θέλει με τίποτα να χάσει αυτό το δυνατό χαρτί του.