Σασμός: Ανυποψίαστος ο Αστέρης - Στα Γιάννενα η Αργυρώ αγκαλιά με το παιδί του

Οι σημερινές 28/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ανυποψίαστος ο Αστέρης - Στα Γιάννενα η Αργυρώ αγκαλιά με το παιδί του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός μετά την αθώωση του Αστέρη για το θάνατο του Πετρή. Η Αργυρώ γυρνάει στα Γιάννενα όπου θα δούμε και το παιδί της, την ώρα που ο Αστέρης βρίσκεται στην Κρήτη και θα ζήσει έναν συγκλονιστικό θάνατο.

Οι σημερινές 28/4ν εξελίξεις της σειράς Σασμός

Επεισόδιο 132

Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του;

Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει…

Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Σασμό - Τι συμβαίνει με Ήμελλο και Πρωτόπαππα

Την ώρα που το φινάλε του Σασμού έχει γίνει γνωστό, πολλά ερωτηματικά υπάρχουν σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς και με το ποιοι θα συνεχίσουν. Μπορεί αρχικά να είχε γίνει γνωστό πως Τζομπανάκη και Αυγουστίδη υπάρχει περίπτωση να μην είναι, τελικά αποδείχθηκε απλά φήμη.

Ωστόσο τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Ήμελλο και την Μαρία Πρωτόπαππα; Είναι από τα ζευγάρια της σειράς που έχουν αγαπηθεί όσο κανένα.

ALPHA Σασμός Ήμελλος Πρωτόπαππα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real life, σε καταρχήν συμφωνία με τους βασικούς πρωταγωνιστές προχώρησε η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του ALPHA. Μετά από διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς σχετικά με τη συμμετοχή τους στο β' κύκλο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκβαση ήταν θετική για όλα τα κεντρικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα που έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή και θα συνεχίσουν και του χρόνου.

Από τη σειρά θα αποχωρήσουν μόνο όσοι τίθενται εκτός λόγω σεναρίου που τους "σκοτώνει" (δείτε εδώ ποιοι πεθαίνουν). Για την ώρα δεν έχει υπογράψει κανένας ηθοποιός, καθώς το τυπικό σκέλος της συμφωνίας θα διευθετηθεί μετά το Πάσχα.