Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό ρεπορτάζ: Καυτές ερωτικές βραδιές για Νικηφόρο και Ασημίνα

Η εγκυμοσύνη και ο γάμος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό ρεπορτάζ: Καυτές ερωτικές βραδιές για Νικηφόρο και Ασημίνα

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα!!! Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Νικηφόρος με την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες (δείτε τις σημερινές εξελίξεις), που παρά τα όσα έχουν γίνει και τα εμπόδια που συνέχεια συναντούν, η μοίρα τούς φέρνει ξανά και ξανά κοντά. Πόσο όμως να αντισταθούν στο πάθος που τους κατακλύζει; Ειδικά τώρα που βρίσκουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όπως θα δείτε στα νέα επεισόδια, ο Νικηφόρος μετά τη συζήτηση που είχε με τη Δρόσω σχετικά με τους σκοπούς που έχει για την Ασημίνα, εκείνος χωρίζει με τη Ρένα προκειμένου να είναι ξανά με την πρώην γυναίκα του. Η Ασημίνα από την άλλη δείχνει να είναι διστακτική καθώς ξέρει πως όσο κι αν επιθυμούν και οι δύο να είναι ξανά μαζί, όλα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ξεπεραστούν.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειάς του. Ετσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα. Την ώρα που ο Ακύλας είναι ένα πριν το φόνο.

Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος και επιτέλους να φτάσουν στο σημείο που όλα θα βγουν στο φως. Ομως το ταξίδι αυτό, παρά την αγωνία και το άγχος που τους προκαλεί, την ίδια ώρα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Μόνοι τους, μακριά από το Διαφάνι και από τους δικούς τους ανθρώπους, είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουν ξανά για τη σχέση και το μέλλον τους.

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος Ασημίνα

Η έλξη και ο πόθος που νιώθουν, τους παρασέρνει ξανά σε καυτές στιγμές πάθους κάνοντας ξεκάθαρο πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μοίρα που τους θέλει μαζί. Ομως, συνεχίζουν να μην παίρνουν μια τελικά απόφαση! Το σίγουρο είναι πως αγαπιούνται βαθιά και για πάντα!

Η εγκυμοσύνη & ο γάμος στις Άγριες Μέλισσες

Ηταν στον πρώτο ακόμα κύκλο που η Ασημίνα μάθαινε σοκαρισμένη πως εξαιτίας μιας φλεγμονής που είχε τότε και η οποία είχε προχωρήσει αρκετά, υπήρχαν δυσκολίες στο να κάνει παιδί! Η κοπέλα εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένη εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης, ενώ ο κόσμος της

όλος γύρισε τούμπα όταν έμαθε πως η αδελφή της περίμενε παιδί από τον άντρα της. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους και ξέρουμε πού κατέληξε. Οπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς, Νικηφόρος και Ασημίνα θα είναι και πάλι μαζί, ενώ μάλιστα θα παντρευτούν για δεύτερη φορά (την ίδια μέρα που θα παντρευτούν και ο Κωνσταντής με τη Δρόσω ώστε να είναι έγκυροι και οι δύο γάμοι καθώς δύο αδέλφια παντρεύονται δύο αδελφές). Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς, ως εκ θαύματος, η Ασημίνα θα μείνει επιτέλους έγκυος! Αλλωστε ο γιατρός τότε της είχε πει πως είναι δύσκολο να μείνει έγκυος, όχι ακατόρθωτο!

Μυρσίνη & Δούκας ρίχνουν τον Κωνσταντή στην παρανομία!

Οι Καρυές απορρίπτουν τη συνεργασία με τους Σεβαστούς και πλέον η περιουσία τους διατρέχει τεράστιο κίνδυνο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προειδοποιούν τους γιους τους ότι θα τα χάσουν όλα και η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Κι ένας από τους λόγους είναι και η Ρένα, η οποία ανέλαβε τις ευθύνες του πατέρα της και εξαιτίας του χωρισμού της με τον Νικηφόρο πάει κόντρα στην ισχυρή οικογένεια από θυμό και πείσμα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους. Συναντούν τον Φραγκούδη και με τη συγκατάθεσή του πιέζουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί. Εκείνοι όπως είναι φυσικό αντιδρούν καθώς μια τέτοια απόφαση θα φέρει Νικηφόρο και Κωνσταντή αντιμέτωπους τόσο με τους συγχωριανούς τους όσο και με τις αδελφές Σταμίρη.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης και εκείνος πείθεται να το κάνει. Ετσι για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντής θα κάνει παράνομες πράξεις στο όνομα της οικογένειάς του για να σωθεί η περιουσία των Σεβαστών.