The Masked Singer highlights (29/4) - Ποιον τραγουδιστή "κάρφωσε" ο Ρουβάς και η απίστευτη αποκάλυψη της μάσκας που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
The Masked Singer highlights (29/4) - Ποιον τραγουδιστή

Άλλο ένα μυστηριώδες αλλά ξεκαρδιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε εχθές Πέμπτη 28/4 στο The Masked Singer. Οι κριτές (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Οικονομάκου για την συμμετοχή της στο σόου), άκουσαν ένα μωρό, μία μαργαρίτα, έναν αχινό, και πολλούς άλλους...τραγουδιστές, και προσπάθησαν να ανακαλύψουν ποιοι βρίσκονταν πίσω από τις μάσκες! Και ενώ νόμιζαν πως ήξεραν ποιος είναι ο αχινός, όταν βγήκε η μάσκα έπεσαν έξω...

Όσα είδαμε εχθές Πέμπτη 28/4 στο The Masked Singer

Η Μαργαρίτα εισέβαλλε στο πλατό και τρέλανε τους κριτές - Στο μικροσκόπιο η Τζένη Μπότση

To «The Masked Singer» ξεκίνησε απόψε 28/4 με έναν νέο παίκτη, ο οποίος μπήκε στο πλατό και έκανε τους κριτές να το «χάσουν». Πρόκειται για την Μαργαρίτα, που έφερε στο παιχνίδι την άνοιξη και την αγάπη. «Σ' αγαπώ όσο με φροντίζεις», είπε χαρακτηριστικά στον Σάκη Ρουβά.

Η «Μαργαρίτα» επέλεξε να τραγουδήσει το «Σ’ αγαπάω» του Νίκου Βέρτη κι εντυπωσίασε με το απαράμιλλο στυλ της. Οι τέσσερις detectives έκαναν τα πάντα ώστε να αποσπάσουν κάποια στοιχεία για τον καλλιτέχνη που κρύβεται από πίσω αλλά, επί ματαίω.

Η νέα μάσκα έδειξε στους detectives την ηθοποιό, Τζένη Μπότση κι όλοι θεώρησαν πως πίσω από τη μάσκα κρύβεται κάποιος ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί της. Μάλιστα όταν στο πλατό ακούστηκε η γνωστή ατάκα της ηθοποιού από σίριαλ της: «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα», η Αθηνά Οικονομάκου ισχυρίστηκε πως είναι σίγουρα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Αναμένουμε και βλέπουμε.

«Αν ο Χολίδης τραγουδάει έτσι...» - Τον «κάρφωσε» ο Σάκης Ρουβάς στον αέρα του The Masked Singer

Λίγο μετά την εμφάνιση της Μαργαρίτας, παρουσιάστηκε και το Ποπ Κόρν που είχε ως στόχο για ακόμα μία φορά να μπερδέψει τους κριτές. Αυτό το κατάφερε επιλέγοντας να τραγουδήσει το «Don’t Care About Us» του Michael Jackson, χαρίζοντας μια διαφορετική ερμηνεία.

Με το πέρας του τραγουδιού, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φόρεσαν κορώνα στο κεφάλι τους, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζουν ποιος βρίσκεται πίσω από την μάσκα, δηλώνοντας πως είναι ο Χρήστος Χολίδης. Μάλιστα όταν έφερε και φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, η Ελισάβετ ήταν σχεδόν σίγουρη για τον τραγουδιστή λέγοντας πως πρώτη φορά εμφανίστηκε στην εκπομπή της.

Τότε ήταν που ο Σάκης Ρουβάς πέταξε το καρφί του, προς τον συνάδελφό του. «Αν ο Χρήστος Χολίδης τραγουδά έτσι Michael Jackson, να αλλάξει αύριο καριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και όλοι έμειναν παγωτό.

Αυτός αποχωρεί από το The Masked Singer: Η μάσκα του βγήκε και αποκαλύφθηκε

Τα πάνω κάτω ήρθαν και στο αποψινό επεισόδιο του «The Masked Singer»,καθώς η άφιξη της ερωτευμένης Μαργαρίτας αλλά ο ερωτιάρης Μινώταυρος έδωσαν άλλη πνοή στο πλατό. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα αιχμηρά σχόλια, από πλευράς του Σάκη Ρουβά, γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητο το ελληνικό Twitter.

Στο τέλος της βραδιάς όμως το κοινό ψήφισε και αποφάσισε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Τελικά εκείνος που θα φύγει είναι ο «Αχινός», ο οποίος μπήκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι. (Δείτε εδώ την πρώτη του εμφάνιση)

Απόψε τραγούδησε Στανίση και το «Σε έχω κάνει θεό», ενώ οι detectives είναι βέβαιοι ότι πίσω από τη μάσκα κρύβεται η Μαρία Κορινθίου. Τελικά όμως είναι η Γωγώ Τσαμπά, που είχε μαντέψει ο Νίκος Μουτσινάς.