MasterChef 6: "Κότες" αποκάλεσε τον Χριστόφορο και τον Νίκο ο Μπόμπαινας- Τους πέταξε ένα καλαμπόκι

Απίστευτη ένταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6:

Στο σημερινό (29/4) επεισόδειο του MasteChef, ήρθαν τα πάνω κάτω, καθώς οι παίκτες ήρθαν σε απίστευτη ένταση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Όπως είδαμε, η Ελισάβετ διαπληκτίστηκε με την Ελπίδα και ξέσπασε νέος καβγάς, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς "Μπόμπαινα". Το Twitter θα "πάρει ξανά φωτιά".

Οι φωνές του Χροστόφορου στον Δημήτρη Ταϊρίδη και η αντίδρασή του

Μετά την λήξη της ψηφοφορίας, λοιπόν, ο Μπόμπενας τα έβαλε με όλους, επειδή ψήφισαν την Ελισάβετ και ξέσπασε απέναντί τους, γιατί ουσιαστικά θεωρεί πως λειτούργησαν στρατηγικά.

Ο Χριστόφορος έχασε τα λογικά του με την συμπεριφορά του Δημήτρη και ξεκίνησε να του φωνάζει δυνατά: «Έλεος ρε μ…α έλεος… Φτάνει τι ψέμα είναι αυτό;».

Οι κριτές προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους παίκτες του MasterChef κι αποχώρησαν, αλλά ο Χριστόφορος συνέχισε:«Αυτό δεν το έχω κάνει σε καμία ψηφοφορία. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να με επηρεάσουν αλλά δεν θα επηρεαστώ. Τους λέω ότι εγώ ψηφίζω με τα δικά μου γ…α κριτήρια. Δεν θα με αλλάξει κανένας εδώ μέσα.

Έχω προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αυτός έχει προσπαθήσει να μου αλλάξει ψηφοφορία. Στα π…α μου θα του το λέω συνέχεια για να καταλάβει. Δεν με αλλάζεις. Αν μου καρφωθεί κάτι, ψηφίζω έτσι. Πάρε το γ…ο το μπλοκάκι και ψήφισέ με.» και ο Ταϊρίδης απάντησε βρίζοντας: ‘Άμα γυρίσω, θα σας γ…ω».

Λίγο πριν αποχωρήσει από την κουζίνα, πέταξε στον Χριστόφορο και στον Νίκο ένα καλαμπόκι και τους αποκάλεσε "κότες".

«Σας την έφερα γατάκια» - Ο Μπόμπαινας τρολάρει τους κριτές στο MasterChef

Η νίκη των Κόκκινων οδήγησε τους Μπλε σε μια ακόμα δοκιμασία ασυλίας, όπου οι παίκτες συναγωνίζονται για να κερδίσουν όχι απλά μια θέση στο MasterChef, αλλά και μία θέση στην τελική 10αδα. Μετά την οριακή ήττα τους, οι Μπλε έπρεπε να μαγειρέψουν σε μόλις 30 λεπτά.

Συγκεκριμένα η δοκιμασία όριζε πως οι 5 παίκτες θα έπρεπε να κάνουν 2 μακαρονάδες, επιλέγοντας ανάμεσα στις σάλτσες pesto, arabiata και μακαρονάδα με ελιές σε μόλις 30 λεπτά.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης και πιο συγκεκριμένα η σειρά του Δημήτρη Ταϊρίδη να παρουσιάσει τα πιάτα του, μας θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό. Πιο συγκεκριμένα, η μια του μακαρονάδα ήταν αρκετά καυτερή, με αποτέλεσμα να κάψει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ σε εκείνη με τις ελιές, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε ένα κουκούτσι.

Σε δηλώσεις του Μπόμπαινα στην κάμερα, ο ίδιος έβαλε τα γέλια και είπε «Το ζήσαμε και αυτό, σας την έφερα γατάκια».

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα πριν δήλωνε στις κάμερες ότι σκοπεύει να σαμποτάρει ο ίδιος τα πιάτα του γιατί το σωστό είναι να βρεθεί στον τάκο.