X-Factor highlights 29/4: Η "μάχη" με τις καρέκλες και η τελική τετράδα του Μιχάλη Κουϊνέλη

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor highlights 29/4: Η

Το πρώτο Chair Challenge παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 29/4 στο X-factor, όπου στο τέλος του επεισοδίου διαμορφώθηκε και η τελική τετράδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.

Τα 29/4 highlights του X-factor

Ο Μίλτος «κούφανε» τον Μιχάλη Κουϊνέλη με την ατάκα του

Ο Μίλτος τραγούδησε το Another Love κι έβαλε στόχο να κερδίσει μία καρέκλα, με τον ίδιο να πιστεύει αρκετά στιε δυνατότητες του, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τελείως για την ερμηνεία του.

«Είμαι καλά αλλά να σας πω την αλήθεια κατουριέμαι και λίγο» είπε μεταξύ άλλων με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε γέλια. Ο Μιχάλης Κουϊνέλης του απάντησε: «Θες να πας; Δεν κατουριέσαι, είναι από το άγχος. Να το ξέρεις αυτό».

Τελικά ο Μίλτος έπεισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και πήρε μία καρέκλα από έναν συμπαίκτη του.

Η παίκτρια που ξεσήκωσε τους κριτές

Στο 29/4 επεισόδιο του X-Factor, ήταν η ημέρα του Μιχάλη Κουϊνέλη για το Chair Challenge, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσιζε η Μαρίζα Ρίζου, και κάποιοι παίκτες κατάφεραν να τον εντυπωσιάσουν και να αποκτήσουν μία θέση στην πολυπόθητη καρέκλα.

Μία, όμως παίκτρια, κατάφερε να ξεσηκώσει όλους τους κριτές και τους έκανε να σηκωθούν πραγματικά από τις θέσεις τους και να χορέψουν. Ο λόγος για την Ιόλη Πενταρά, που άφησε άφωνο ολόκληρο το πλατό.

Αυτή είναι η τελική τετράδα του Μιχάλη Κουινέλη

Ο Μιχάλης Κουινέλης αντιμετώπισε διλήμματα και αποφάσισε να δώσει το εισιτήριο για τα lives στους Ιόλη Πενταρά, Μίλτο Χαρόβα, Γίναμε και Γιάννη Ονησιφόρου.

Την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 22:00 στο MEGA, στο επόμενο chair challenge του «X Factor», ο Στέλιος Ρόκκος καλείται να επιλέξει τη δική του τελική τετράδα.