Χ-Factor: Ξεκινά το Chair Challenge - Ποιοι παίκτες θα κατακτήσουν μία θέση στην πολυπόθητη καρέκλα;

Απόψε στις 22:00

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χ-Factor: Ξεκινά το Chair Challenge - Ποιοι παίκτες θα κατακτήσουν μία θέση στην πολυπόθητη καρέκλα;

Το X-Factor επιστρέφει σήμερα (28/4) με νέο επεισόδιο και η πρώτη φάση του παιχνιδιού έχει ήδη ολοκληρωθεί (δείτε εδώ τι συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο). Οι παίκτες, πλέον, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την φάση του Chair Challenge και όλοι περιμένουμε με αγωνία τι θα συμβεί απόψε στις 22:00.

Ξεκινά η φάση του Chair Challenge στο X-Factor σήμερα (28/4)

Η Μαρίζα Ρίζου καλείται πρώτη από τους κριτές να ακούσει προσεκτικά τους 10 διαγωνιζόμενους της ομάδας της και να ξεχωρίσει τους τέσσερις (σόλο ή γκρουπ) που διαθέτουν τον παράγοντα Χ για να περάσουν στην τελική φάση των lives του X Factor.

Η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου αποτελείται από τους: Σωκράτη Χάρη, Εβελίνα Κατσιάκου, Χρήστο Αδαμόπουλο, Άγγελο Αρχανιωτάκη, Ηρόδοτο Μιλτιάδους, Τόλη Παπαδόπουλο, Άρτεμιδα Κυριακοπούλου, Ναταλία Κόρβινγκτον, Case Zero και Εποχές.

Τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσει η Μαρίζα Ρίζου είναι πολλά. Ποιους διαγωνιζόμενους θα επιλέξει για να πορευτεί στα lives του «X Factor»;

Το chair challenge παρουσιάζει ο Ανδρέας Γεωργίου με την αμεσότητα και το χιούμορ του, που κέρδισαν τις εντυπώσεις στη φάση του bootcamp. Στο backstage θα βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το chair challenge ξεκινά στο «X Factor»!

Διαγωνιζόμενος που είχε "ξετρελάνει" τον Μάστορα πέρασε και άρχισε να χοροπηδά από χαρά

Το βράδυ του Σαββάτου 16/4 η διαδικασία του bootcamp στο X-Factor έδειξε να είναι αρκετά δύσκολη για κάποιους, οι οποίοι ανυπομονούσαν να μάθουν το αποτέλεσμα και το αν πέρασαν στην επόμενη φάση, ενώ υπήρχαν ορισμένοι που δυσανασχέτησαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι παίκτες, που είχαμε δει στις οντισιόν έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στην διαδικασία των chair challenge. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ, ο μουσικός παραγωγός που είχε "ξετρελάνει" τον Χρήστο Μάστορα από την οντισιόν του.

Ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ, όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε στους κριτές, είχε έρθει με μια τραγουδίστρια, ενώ εκείνος τους εντυπωσίασε και πάλι με το ενδιαφέρον εγχείρημά του. Η ανατρεπτική ματιά του νεαρού καλλιτέχνη γύρω από γνωστά κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής ήταν κάτι που ενθουσίασε τους κριτές του X-Factor, με αποτέλεσμα να του δώσουν το «ναι» για μια ακόμα πρόκριση.

Ο ίδιος δεν το πίστευε ενώ όταν έφυγε από το πλατό, ξεκίνησε να χοροπηδάει μαζί με την τραγουδίστρια.