Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ετοιμάζει μια ηχηρή ανακοίνωση μετά τον τραυματισμό του

Όσα θα δούμε στο σημερινό 3/5 επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ετοιμάζει μια ηχηρή ανακοίνωση μετά τον τραυματισμό του

Οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του κοινού, Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Τρίτης 3/5 μιας και μετά τον τραυματισμό του Μελέτη τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή. Ο ίδιος μάλιστα ετοιμάζεται να κάνει ένα σπουδαίο ξεκαθάρισμα, το οποίο θα ξαφνιάσει πολλούς.

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Τρίτης 3/5 στις Άγριες Μέλισσες

Όλο το χωριό ανησυχεί για τη σύλληψη του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη, ενώ ο Ζάχος αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο, παρά τις αντιδράσεις της Μάρως. Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να τους απελευθερώσει για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του. Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Πέτρο, ενώ ο Νικηφόρος τής εξομολογείται την αγάπη του.

Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει στη Ζωή και την Αιμιλία, τις προθέσεις του για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία. Το καφενείο γιορτάζει την αναχώρηση του Ζάχου. Ο Ακύλας, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Καυτές ερωτικές βραδιές για Νικηφόρο και Ασημίνα

Μην χάσετε στο νεύρο τεύχος του TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα!!! Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Νικηφόρος με την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες, που παρά τα όσα έχουν γίνει και τα εμπόδια που συνέχεια συναντούν, η μοίρα τούς φέρνει ξανά και ξανά κοντά. Πόσο όμως να αντισταθούν στο πάθος που τους κατακλύζει; Ειδικά τώρα που βρίσκουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οπως θα δείτε στα νέα επεισόδια, ο Νικηφόρος μετά τη συζήτηση που είχε με τη Δρόσω σχετικά με τους σκοπούς που έχει για την Ασημίνα, εκείνος χωρίζει με τη Ρένα προκειμένου να είναι ξανά με την πρώην γυναίκα του. Η Ασημίνα από την άλλη δείχνει να είναι διστακτική καθώς ξέρει πως όσο κι αν επιθυμούν και οι δύο να είναι ξανά μαζί, όλα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ξεπεραστούν.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειάς του. Ετσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα. Την ώρα που ο Ακύλας είναι ένα πριν το φόνο.

Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος και επιτέλους να φτάσουν στο σημείο που όλα θα βγουν στο φως. '

Ομως το ταξίδι αυτό, παρά την αγωνία και το άγχος που τους προκαλεί, την ίδια ώρα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Μόνοι τους, μακριά από το Διαφάνι και από τους δικούς τους ανθρώπους, είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουν ξανά για τη σχέση και το μέλλον τους.

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος Ασημίνα

Η έλξη και ο πόθος που νιώθουν, τους παρασέρνει ξανά σε καυτές στιγμές πάθους κάνοντας ξεκάθαρο πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μοίρα που τους θέλει μαζί. Όμως, συνεχίζουν να μην παίρνουν μια τελικά απόφαση! Το σίγουρο είναι πως αγαπιούνται βαθιά και για πάντα!