MasterChef 6 Highlights (2/5): Ο Μπόμπαινας και ο Γιάννος «ξεσκεπάζουν» τους συμπαίκτες τους

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 2/5 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6 Highlights (2/5): Ο Μπόμπαινας και ο Γιάννος «ξεσκεπάζουν» τους συμπαίκτες τους

Το Masterchef έχει μπει στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή, καθώς οι παίκτες έχουν παραμείνει λιγότεροι από 10, μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ και πλέον έρχονται στην επιφάνεια όχι μόνο οι μαγειρικές ικανότητες αλλά και τα σχέδια του παιχνιδιού. Ο Μπόμπαινας στο επεισόδιο της Δευτέρας 2/5 μίλησε για τον σχέδιο των υπολοίπων παικτών να τον εξοντώσουν. Ενώ ο Γιάννος αποφάσισε να μιλήσει ενώπιων των κριτών για τους συμπαίκτες τους και τον τρόπου που «παίζουν».

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 2/5 επεισόδιο του MasterChef

Ο Μπόμπαινας ξεσπά για την αποχώρηση της Ελισάβετ

Ο Μπόμπαινας και ο Γιάννος, στο επεισόδιο του MasterChef τη Δευτέρα 2/5 είχαν ένα τετ α τετ πριν από τη νέα δοκιμασία και το Mystery Box, με τον Ταϊρίδη να παίρνει και πάλι φωτιά, λόγο της αποχώρησης της Ελισάβετ. Οι δυο τους κάθισαν στον κήπο του σπιτιού και μίλησαν για τις «συμμορίες» του reality, για τις στημένες ψηφοφορίες, και τους επαγγελματίες παίκτες reality.

Τον Δημήτρη Ταϊρίδη όπως ανέφερε τον πείραξε ιδιαίτερα ο τρόπος που οι υπόλοιποι παίκτες έστειλαν στον τάκο την Ελισάβετ, προκειμένου να αποχωρήσει.

Μπόμπαινας και Γιάννος για την αποχώρηση της Ελισάβετ

«Οι κριτές είπαν ψηφίστε μαγειρικά, όμως εκείνοι το είχαν προαποφασίσει. Την πατήσανε όμως, γιατί την ώρα που πήγανε στον πάγκο, γυρνάει και λέει ο Κατσιάνας του Μπέρκα, “όπως είπαμε”. Έλα που έχω αυτί όμως και ακούω, και έχω μάτια και βλέπω», είπε ο Μπόμπαινας.

Η εντυπωσιακή νίκη του Μάριου και τα πειράγματα των κριτών

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/5 στο MasterChef είδαμε ότι ήρθαν τα πάνω κάτω λίγο πριν από την ανακοίνωση του νικητή του Mystery Box, ενώ στην αρχή παρακολουθήσαμε τον διάλογο του Μπόμπαινα με την Γιάννο σχετικά με την αποχώρηση της Ελισάβετ.

Από την δοκιμασία του Mystery Box, νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος, ο οποίος ρίσκαρε τη θέση του και διάλεξε το διάφανο κουτί και είχε στη διάθεση του μία ώρα για να μαγειρέψει, κάνοντας τη διαφορά και παίρνοντας τα συγχαρητήρια των κριτών.

Οι κριτές στο Master Chef

Οι κριτές, με την νίκη του Μάριου τρόλαραν τον Πάνο και τον Νίκο, οι οποίοι είχαν βάλει στοίχημα μεταξύ τους, που ουσιαστικά ο χαμένος από τους δυο θα έπρεπε να εμφανιστεί με μαγιό. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα τους είπε, ενώ στην αρχή έπεσε τρελό γέλιο, ότι κάτι τέτοιο είναι μεταξύ τους και ότι στην κουζίνα θα έρθουν με τα ρούχα τους.

Ξέσπασε ο Γιάννος και μίλησε ανοιχτά "απειλώντας" αρκετούς

Απίστευτο σκηνικό παρακολουθήσαμε απόψε Δευτέρα 2/3 στο MasterChef, και μία έκρηξη άνευ προηγουμένου από τον Γιάννο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Ελισάβετ στην αρχή του επεισοδίου. Ο παίκτης, που όπως έχουμε δει δεν μασάει τα λόγια του και μίλησε ανοιχτά και χωρίς περιστροφές για διάφορα που έχει παρατηρήσει.

Λίγο πριν την τελική ανακοίνωση των υλικών, ο Γιάννος πήρε τον λόγο και μίλησε στους κριτές και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους ότι εκείνος από εκεί και στο εξής θα παίζει μόνο μαγειρικά και όχι όπως οι περισσότεροι παίζουν, ενώ απείλησε ανοιχτά τον Χριστόφορο, τον Νίκο Μπέρκα και την Ελπίδα πως αυτός είναι εκεί και ότι δεν πρόκειται να φύγει, όσο και αν δεν τους αρέσει αυτό.

Ο Γιάννος έφτασε στα όρια του