Σασμός: Σε άθλια κατάσταση ο Αστέρης μετά την ανακάλυψη της αλήθειας

Οι σημερινές 5/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Σε άθλια κατάσταση ο Αστέρης μετά την ανακάλυψη της αλήθειας

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Αστέρης μετά την ανακάλυψη πως η Αργυρώ έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τη φυλάκιση του. Επιστρέφει λοιπόν στην Κρήτη και σκέφτεται πως θα ήταν η ζωή τους αν το παιδί της θα ήταν και δικό του. Βέβαια, δεν γνωρίζει πως ο μικρός Πέτρος είναι όντως δικός του γιος και πολύ σύντομα θα κινδυνεύσει να πεθάνει. Οι εξελίξεις στο Σασμό είναι καταιγιστικές...

Οι 5/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 136

Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιό του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω από τα ρούχα του. Ο Αστέρης θα δεχτεί μία επίσκεψη του αστυνόμου και ο Μανώλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. Η αποκάλυψη για τον γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα.

Συνειδητοποιώντας πως η Αργυρώ έχει κάνει τη δική της οικογένεια, διαλύεται, με τον Μανώλη να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να λύσει το μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.

"Έκλεισε" - Αυτοί αποχωρούν από τη σειρά

Η πιο επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά. Το μεγάλο ερώτημα ήταν ποιοι πρωταγωνιστές θα παραμείνουν, καθώς οι προτάσεις για να βρεθούν σε νέες παραγωγές ήταν πολλές και δελεαστικές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα υπέγραψαν την παραμονή τους στο «Σασμό», όπως και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η Μαρία Τζομπανάκη, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ετσι φαίνεται να λήγει το σίριαλ για το ποια πρόσωπα μείνουν ή όχι.

Οι πρωταγωνιστές που θα πεθάνουν

Σασμός ALPHA

ΟΛΓΑ ΔΑΜΑΝΗ: Η γιαγιά που αγάπησαν οι τηλεθεατές για τη σοφία της, τη διορατικότητά της και την αγάπη της προς τα εγγόνια της, θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια από τη μοναξιά της, αφού πλέον πορεύεται μόνη με τη Μανταρίνα στην Κρήτη. Οπως δήλωσε και η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της, αυτό είναι το σωστό τέλος για την ηρωίδα που πίκρανε εν αγνοία της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ: Και όμως, ο Αγγελος θα χάσει τη ζωή του και μάλιστα από τα χέρια της Καλλιόπης. Η καπετάνισσα θα σκοτώσει τον γιατρό του χωριού και ανιψιό της, όταν δει πως εκείνος συνεχίζει να διεκδικεί την περιουσία της μητέρας του, Ανθούλας.