Τρία Μίλια: Η Φωτεινή δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 5/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Η Φωτεινή δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί

Οι εξελίξεις της νέας σειράς του Star, Τρία μίλια θα είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Πέμπτης 5/5 μιας και τα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το πολυπόθητο ιατρείο δεν έχουν σταματημό. Αφενός η Φωτεινή βρίσκεται επιφυλακτική απέναντι στον Ευθύμη και δεν ξέρει αν τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Αφετέρου η Κάτια έχει τα μάτια της 14 και έχει καταλάβει πως κάτι κρύβει ο Τίμος με τον Μιχάλη.... μια κίνηση της όμως μέλει να κινήσει υποψίες μιας και θα βρεθεί σε λάθος σημείο.

Οι εξελίξεις της σειράς Τρία Μίλια για την Πέμπτη 5/5

Ο Γεράσιμος φέρνει στην Κάτια ένα εισιτήριο για τον Πειραιά και της προτείνει να επισκεφθεί το γιο τους, τον Στέφανο και να περάσει το Σαββατοκύριακο μαζί του. Ο Ευθύμης βλέπει ότι η Φωτεινή είναι επιφυλακτική, απέναντί του και νιώθει ότι δεν τον εμπιστεύεται πια.

Τρία Μίλια

Ο Τίμος πηγαίνει στο μαγαζί της Βασιλικής και της αναπτύσσει τα επιχειρήματα του, προκειμένου να την πείσει να αποτρέψει τον Λάμπη να πάρει απόσπαση για την αστυνομία. Το σχέδιο, που έχει θέσει σε εφαρμογή η Ελένη προκειμένου να κερδίσει πίσω τον Μιχάλη, αρχίζει να φέρνει αποτελέσματα. Ο αστυνόμος επισκέπτεται τον Γεράσιμο στο σπίτι του και του κάνει ερωτήσεις, σχετικά με το θάνατο του Αντρέα.

Ο Στέφανος υποδέχεται τη μητέρα του στην Αθήνα και για να την ευχαριστήσει την πηγαίνει να δειπνήσουν σε ένα ακριβό εστιατόριο. Ο ιδιοκτήτης τού εστιατορίου τούς αναγνωρίζει και τους περιποιείται ιδιαίτερα. Είναι ο Βασίλης Μερκίνης, ο άνθρωπος από τον οποίο προσπαθεί να ξεφύγει η Φωτεινή.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 6/5 στο σίριαλ

Ο Τίμος ανακοινώνει στον Μιχάλη ότι θα αναλάβει ο ίδιος να απομακρύνει τη Φωτεινή από τη Δρακόνησο. H Βασιλική πηγαίνει στον δήμαρχο και κάνει αίτηση για άδεια επέκτασης των τραπεζοκαθισμάτων, έξω από το μαγαζί της.

Εκείνος της λέει ότι θα το τακτοποιήσει, εφόσον και εκείνη δεχτεί να του κάνει μια εξυπηρέτηση, για αντάλλαγμα. Στην Αθήνα, η Κάτια και ο Στέφανος απολαμβάνουν το δείπνο τους στο εστιατόριο του Βασίλη. Παράλληλα, στη Δρακόνησο, η Φωτεινή αφηγείται στον Ευθύμη την ιστορία της με τον Βασίλη, ο οποίος στην αρχή τής παρουσιάστηκε πολύ ευγενικός και γοητευτικός, αλλά στην πορεία αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο και η κατάσταση εξελίχτηκε σε εφιάλτη.

Ο Ευθύμης της μιλάει τρυφερά και την παρηγορεί. Όμως, την ώρα που ετοιμάζονται να βγουν για φαγητό, η Φωτεινή δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Μιχάλη, που την ενημερώνει ότι ο Γεράσιμος αντιμετωπίζει μια σοβαρή κρίση υγείας και της ζητάει να τρέξει στο σπίτι τους…