MasterChef 6: Ποιος παίκτης κέρδισε το Mystery Box;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ποιος παίκτης κέρδισε το  Mystery Box;

Πριν από λίγα λεπτά είδαμε να ξεκινάει άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 όπου ξεκίνησε η δοκιμασία του Mystery Box αλά "Μπαμπούσκα" όπου μετά από αυτό σειρά είχε ένα τεστ δημιουργικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από την δοκιμασία του Mystery Box, ο Γιάννος, η Ελπίδα και ο Πάνος είχαν τα καλύτερα πιάτα, βάσει των πρώτων υλικών, που τους είχαν δοθεί. Aπό τις τρεις προσπάθειες, η καλύτερη ήταν εκείνη της Ελπίδας, γεγονός που νευρίασε τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Μάλιστα, τα πλεονεκτήματα του τεστ δημιουργικότητας, που δόθηκαν στην Ελπίδα ήταν πολλά και σημαντικότατα, μιας και είχε να μοιράσει συνολικά τέσσερα πιάτα, τα οποία και θα λειτουργούσαν σαν πρώτη ύλη.

Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της Ελπίδας στο MasterChef 6

MasterChef 5 Spoiler: Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύεται το πόσο σκληρός έχει γίνει ο διαγωνισμός. Ο Μάριος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι, χάνοντας δίκαια σε μία δύσκολη μάχη απέναντι στην Καλλιόπη. Μάλιστα, η αποχώρησή του σκόρπισε τη θλίψη στο σπίτι καθώς πολλοί από τους φίλους του περίμεναν πως θα έμενε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Η τελική πεντάδα του MasterChef 6

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, Δημήτρης (Μπόμπάινας) και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.