MasterChef 6: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι δοκιμασίες στο MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR είναι άκρως ανατρεπτικές σε κάθε επεισόδιο μιας και απόψε 9/5 ξεκίνησε με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, με ένα κουτί για τολμηρούς.

Το πρόσωπο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ήταν η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία είχε την επιλογή να μη μαγειρέψει και να περάσει απευθείας στην οκτάδα. Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι τρεις κριτές του MasterChef, δοκίμασαν και αξιολόγησαν όλες τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων.

Στη συνέχεια αποχώρησαν, προκειμένου να συσκεφθούν και να αποφασίσουν ποια ήταν τα χειρότερα πιάτα. Έτσι, ο νικητής του Mistery Box αναδείχθηκε ο Χριστόφορος ενώ αυτοί που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Καλλιόπη, ο Μπόμπαινας και ο Νίκος Μπέρκας.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 6

Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύεται το πόσο σκληρός έχει γίνει ο διαγωνισμός. Ο Μάριος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι, χάνοντας δίκαια σε μία δύσκολη μάχη απέναντι στην Καλλιόπη. Μάλιστα, η αποχώρησή του σκόρπισε τη θλίψη στο σπίτι καθώς πολλοί από τους φίλους του περίμεναν πως θα έμενε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, Δημήτρης (Μπόμπάινας) και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.