Love island: «Καυτά» ονόματα στο τραπέζι για την παρουσίαση - Τι θέλει ο ΣΚΑΙ;

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love island: «Καυτά» ονόματα στο τραπέζι για την παρουσίαση - Τι θέλει ο ΣΚΑΙ;

Όλοι όσοι βλέπουν τηλεόραση έχουν ήδη δει στον αέρα του ΣΚΑΙ το νέο τρέιλερ του ριάλιτι «Love Island», το οποίο αναζητά συμμετέχοντες. Ωστόσο η παραγωγή ακόμα αναζητά παρουσιάστρια, χωρίς να έχει κλειδώσει κάποιο όνομα. Βέβαια ο σταθμός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να είναι σίγουρα γυναίκα αυτή που θα αναλάβει το project.

Ποια θα παρουσιάσει το «Love Island»;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει επικρατέστερα ονόματα είναι 4. Η πάλαι παρουσιάστρια του σταθμού, Ιωάννα Μαλέκσου, η οποία είναι γνωστό ότι θα αποχωρήσει από την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, καθώς τα νούμερα που κάνει η εκπομπή της θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι απογοητευτικά. Επιπλέον στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα της Ζόζεφιν και της Ήβη Αδάμου. Ωστόσο το επικρατέστερο όνομα δεν αναφέρεται στα παραπάνω.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί οι φήμες να την θέλουν να υπογράφει με τον ΑΝΤ1, ώμος εκείνη είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία προσπαθεί να κρατήσει τα επαγγελματικά της σχέδια σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Όμως τίποτα δεν έχει κλείσει και καμία υπογραφή δεν έχει πέσει. Το μοντέλο συζητά με διάφορες παραγωγές και αναζητά το project που θα κουμπώσει πιο σωστά πάνω της.

Είναι άλλωστε γνωστό πως η κατάσταση στα κανάλια φέτος είναι πιο ρευστή από ποτέ και δεν θα ήταν έκπληξη αν τελικά απουσιάζει αυτή την τηλεοπτική σεζόν από τα δρώμενα, η Ηλιάνα.

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη;

Κανάλι επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που φημολογείται να υπάρχει ανάμεσα στη Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ, ώστε να την φέρει στο δυναμικό του. Με τις φήμες να αυξάνονται για ένα νέο «βήμα» τηλεοπτικό της παρουσιάστριας, ακόμα και άνθρωποι του σταθμού που έρχονται σε καθημερινή επαφή λόγω δουλειάς μαζί της εξέφρασαν την έκπληξη τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr