Μεταγραφή πολλών χιλιάδων ευρώ - Από τον ALPHA πάει ANT1;

Τηλεοπτική "βόμβα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεταγραφή πολλών χιλιάδων ευρώ - Από τον ALPHA πάει ANT1;

Όταν πρωτομπήκε στον ALPHA είχε γίνει μεγάλος ντόρος για την χρηματική αμοιβή της. Συγκεκριμένα, η συζήτηση είχε ξεκινήσει από την αποκάλυψη που έγινε στο «Πρωινό» του ANT1.

«Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε. Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30 χιλιάδες τον μήνα; Εσύ δεν το είχες πει εδώ σ’ αυτή την εκπομπή;», είχε πει η Φαίη Σκορδά στον συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Τις επόμενες ημέρες, η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» που τότε βρισκόταν στο Open είχε …μισή απάντηση στο ερώτημα καθώς η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου είχε αναφέρει πως επικοινώνησε με τον Alpha και οι ιθύνοντες διέψευσαν το ποσό που ακούστηκε στον αέρα του Πρωινού για τα 30 χιλιάρικα, αλλά δεν διευκρίνησαν κιόλας το πόσος είναι τελικά ο μισθός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ΑΝΤ1

Ηλιάνα Παπαγεωργίου από ALPHA ΑΝΤ1

Πληροφορίες που διαδίδονται σήμερα 4/5 θέλουν την Ηλιάνα να φεύγει από τον ALPHA και να μετακομίζει στον ΑΝΤ1 σε ψυχαγωγική εκπομπή, όχι σε κάποιο show. Περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε ένα προχωρημένο στάδιο αλλά μέχρι εκεί.

Υπενθυμίζουμε πως η Ηλιάνα έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα άλλωστε απολαμβάνοντας τις διακοπές της σε εξωτικούς προορισμούς (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μεξικό) και τώρα είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της σε ένα ορίζοντες όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε, φυσικά.