Survivor 5 highlights 11/5: Τσακωμοί και σοβαροί τραυματισμοί - Ο παίκτης που έκανε όλο το συμβούλιο να κλαίει με την αποχώρησή του

Όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5 highlights 11/5: Τσακωμοί και σοβαροί τραυματισμοί - Ο παίκτης που έκανε όλο το συμβούλιο να κλαίει με την αποχώρησή του

Στο χθεσινοβραδινό 11/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε και τις δύο ομάδες να τρέχουν σε έναν από τους καθιερωμένους στίβους του Άγιου Δομίνικου με σκοπό να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού. Η ομάδα που έφτασε πρώτη στη νίκη ήταν η κόκκινη.

Μέχρι να δούμε νίκη όμως τα πράγματα ήταν πολύ έντονα με τραυματισμούς και τσακωμούς να κλέβουν την παράσταση. Στο τέλος του επεισοδίου δεν έλειψε άλλο ένα συμβούλιο αποχώρησης από, με αποτέλεσμα να δούμε να αποχαιρετά το παιχνίδι ένας από τους πολύ παλιούς παίκτες και να μην προλαβαίνει να ζήσει άλλη μια μεγάλη αλλαγή, πού έρχεται στις επόμενες μέρες.

Τα highlights για το Survivor 5 την Τετάρτη 11/5

«Θα φάω λάσπη!» - Οι υποσχέσεις του Απόστολου Ρουβά στους συμπαίκτες του

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε Τετάρτη 11/5, καθώς από το Survivor ένας παίκτης θα αποχωρίσει, και σύμφωνα με πηγές, οι ομάδες πάλι θα ξανά αλλάξουν. Το βράδυ πριν τον αγώνα στην καλύβα, ο Απόστολος θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του με την Ναυσικά και τον Σχίζα μιας και μπορεί να είναι εκείνος που θα φύγει

Την ώρα που η Ναυσικά υποστήριζε πως είναι μία από τις πιο δύσκολες ψηφοφορίες και δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα φύγει με σιγουριά, ο Απόστολος έδωσε το λόγο του υπόσχοντας πως στον αγώνα θα φάει λάστη και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, καθώς ίσως είναι και ο τελευταίος του.

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι...» - Ξέσπασε σε λυγμούς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Συγκινημένος στο επεισόδιο της Τετάρτης 11/5 στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μετά την επικοινωνία με τους δικούς του, καθώς ήταν ξάγρυπνος όπως είπε όλο το βράδυ επειδή σκεφτόταν ότι μπορεί η σημερινή, να είναι η τελευταία του μέρα στο παιχνίδι, και είναι η πρώτη φορά που νιώθει έτσι.

Ο παίκτης δήλωσε πως το βράδυ δεν κοιμήθηκε, μιας και σκεφτόταν όλα όσα έχει ζήσει στο παιχνίδι, και είναι η πρώτη φορά που έχει αγχωθεί με την υποψηφιότητα του, καθώς αν φύγει δεν θα του αρέσει καθόλου. Προσπάθησε μάλιστα να μιλήσει στους συμπαίκτες του για τα όσα σκέφτεται αλλά και πάλι λύγισε και απομακρύνθηκε από την καλύβα...

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά!» - "Δίκασε" ο Σοϊλέδης για το αποτέλεσμα την ψηφοφορίας

Τις πρώτες σκέψεις του πριν τον αγώνα, και λίγο πριν την αποχώρηση ενός παίκτη από το Survivor, την Τετάρτη 11/5, ήθελε να μοιραστεί με το κοινό του ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είναι μεταξύ των παικτών που βρίσκονται στον τάκο. Τα πράγματα είναι λίγο ψυχοφθόρα για αυτόν στα τελευταία επεισόδια με τους καυγάδες που επικρατούν, ωστόσο δεν θεωρεί πως είναι η ώρα του να αποχωρήσει.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως αν το τηλεοπτικό κοινό δεν του συγχωρήσει την επικοινωνία που είχε παρακάμπτοντας τους κανόνες του παιχνιδιού, παρότι το έχει "πληρώσει" χάνοντας τρία έπαθλα, τότε θα το σεβαστεί, ωστόσο δεν πιστεύει ότι έχει κάνει κάτι άλλο κακό στο παιχνίδι.

«Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ και...» - Απαρηγόρητος ο Νίκος λύγισε στην κάμερα

Ο Νίκος Γιάννης, είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor, που κρατά χαμηλό προφίλ, και όταν είναι να μιλήσει θα τοποθετηθεί σοφά και ορθά στην κουβέντα. Πριν από το σημερινό αγώνισμα, αναφέρθηκε στα άτομα από την ομάδα του και συγκεκριμένα στις υποψηφιότητες του Απόστολου και της Ασημίνας, καθώς δεν θέλει να φύγουν.

Ο παίκτης δάκρυσε καθώς μιλούσε και ανέφερε πως εύχεται να μην φύγει κανένα παιδί από την ομάδα του αφενός γιατί έχουν δεθεί και αφετέρου γιατί θα αποδυναμωθούν ακόμα περισσότερο, μιας και ήδη δεν είναι τόσα άτομα όσα οι Μπλε.

«Να πει μόνος του, δεν θα φάει παντόφλα» - Επιβεβαιώνουν τις φήμες Μαρτίκας και Βρισηίδα;

Οι φήμες φούντωναν γύρο από το γεγονός, και πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας άρχισε δειλά δειλά να εκδηλώνεται και αρχίζουν να εμφανίζονται προς τα έξω τα πραγματικά του συναισθήματα αφού δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο του στο επεισόδιο του Survivor, κάτι που παρατήρησε και ο Γιώργος Λιανός και δεν μπορούσε φυσικά να το αφήσει ασχολίαστο.

Οι δυο τους, όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, έχουν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό και ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, θέλησε να πειράξει τον Μαρτίκα για το λαμπερό του χαμόγελο, επισημαίνοντάς του πως πράγματι μοιάζει πιο λαμπερός!

«Λάμπω Γιώργο μου, λάμπω» παραδέχτηκε ο Μαρτίκας και έδωσε τον λόγο στη Βρισηίδα που ήταν δίπλα του για να πει από τη μεριά της πως ο λόγος της δικής της ευτυχίας που αποτυπωνόταν στο πρόσωπό της και το χαμόγελό της ήταν το γεγονός ότι είχε μιλήσει στο έπαθλο επικοινωνίας με τον αδελφό της και τον πατέρα της.

Μάλιστα η Βρισηίδα είπε δεν θα πει στον Μαρτίκα τι θα πει και πως ακόμα δεν έχει πέσει παντόφλα!

"Πάγωσαν" οι παίκτες με το σοκαριστικό ατύχημα του Ρουβά - Ούρλιαζε "πονάω"

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς το βράδυ της Τετάρτης 11/5 παρακολουθήσαμε τόσο την κόκκινη ομάδα όσα και την μπλε να μπαίνουν για άλλη μια φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, ο Απόστολος Ρουβάς ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη που άφησε τους πάντες σε σοκ. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που τον καθήλωσε για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος.

Ο Απόστολος Ρουβάς άρχισε να φωνάζει χαρακτηριστικά "πονάω" ενώ στην συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Εκτός εαυτού η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Η κίνηση που την εξόργισε

Κάθε επεισόδιο στο Survivor 5 είναι άκρως επεισοδιακό καθώς οι εξελίξεις φαίνεται να μην έχουν τέλος για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μιας και οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο έχουν περάσει από 40 κύματα. Πιο συγκεκριμένα, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Απόστολου Ρουβά, σειρά είχε ο επεισοδιακός "χαμός" από την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η ίδια είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του φετινούς Survvior όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τον χαρακτήρα της. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό τα αγωνίσματα φαίνεται να την έχουν επηρεάσει όσο τίποτα άλλο καθώς στοχεύει πάντα για την νίκη.

Αυτή τη φορά η παίκτρια εξοργίστηκε καθώς αφορμή στάθηκε η οριακή ήττα της έναντι της Στέλλας. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά «Να μην με θέλει ρε γαμ*** τόσο; Δεν γίνεται ρε φίλε! Δεν με θέλει».

Η Βρισηίδα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα της - Ζήτησε τα ρέστα από τον Σοϊλέδη

Λίγο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Απόστολου Ρουβά στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, την Τετάρτη 11/5, ένταση επικράτησε στον πάγκο της Μπλε ομάδα και οι τόνοι ανέβηκαν λίγο παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα η Βρισηίδα, που αγωνίζεται με την ψυχή της πάντα, ξέσπασε για τον πόντο που δεν κατάφερε να πάρει θεωρώντας πως έφταιγε έμμεσα η απουσία του Άρη.

Η παίκτρια, μάλλον είχε βρει τα πατήματα της με τον Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά όταν ήρθε η ώρα να ξαναπαίξει εκείνος ήταν στον γιατρό και δεν μπορούσε να την καθοδηγήσει, έτσι θεώρησε πως σε αυτό το γεγονός οφείλεται το ότι δεν πήρε τον πόντο και την νίκη.

Πήραν τα λαχταριστά παγωτά και "έφυγαν" - Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο

Έπαθλο φαγητού, και πιο συγκεκριμένα κυρίως γλυκού, διεκδίκησαν απόψε Τετάρτη 11/5 στο Survivor, Μπλε και Κόκκινοι σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης που δοκίμασε τις αντοχές και τα νεύρα των παικτών και από τις δύο ομάδες.

Μάλιστα, δεν Έλειψαν και οι σοκαριστικές στιγμές όπως ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Απόστολου Ρουβά καθώς έσπευσαν οι πρώτες βοήθειες και οδήγησαν τον σεφ στον γιατρό, αφήνoντας πίσω σε αγωνία τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν και πήραν την πολυπόθητη νίκη με κατεύθυνση μπρος ολοταχώς για τα λαχταριστά παγωτά που τους έφερε η παραγωγή, μπορεί λοιπόν να μην κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, ωστόσο κατάφεραν να δροσιστούν, οπότε κάτι είναι και αυτό.

Έκλαιγαν με αναφιλητά - Αυτός ο παίκτης γυρίζει Ελλάδα

Την Τετάρτη 11/5 παρακολουθήσαμε άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor και τελικά όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr και παρά τους φόβους του Νίκου να μην αποχωρίσει άλλο άτομο από την ομάδα τους, ο παίκτης που αφήνει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στους οικείους του, είναι ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο παίκτης, φανερά συγκινημένος που θα αφήσει πίσω του αυτή την εμπειρία αλλά και άτομα που τον συντρόφευσαν σε αυτό το ταξίδι, ανέφερε πως θα γυρίσει πίσω στην οικογένεια και το κορίτσι του αλλά θα παρακολουθεί Survivor και τους συμπαίκτες του ανελλιπώς.