Τρία Μίλια: Ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές στην Φωτεινή; Ο Ευθύμης παίρνει το μέρος του Μιχάλη

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 12/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές στην Φωτεινή; Ο Ευθύμης παίρνει το μέρος του Μιχάλη

Την Πέμπτη 12/5 η σχετικά νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια αναμένεται να προβάλει τη συγκλονιστική συνέχεια με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα να συμβαίνουν στο νησί. Στο προηγούμενο επεισόδιο του σίριαλ είδαμε τον Μιχάλη να προσπαθεί να πείσει την Φωτεινή ότι δεν κρύβεται εκείνος πίσω από τις απειλές.

Ενώ σήμερα αναμένουμε να δούμε τον Ευθύμη να πιστεύει τους ισχυρισμούς του Μιχάλη, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του Αντρέα φτάνει στα χέρια του Γεράσιμου.

Oι εξελίξεις για τα Τρία Μίλια την Πέμπτη 12/5

Η ιατροδικαστική έκθεση φτάνει στα χέρια του Γεράσιμου. Εκείνος διαβάζει το πόρισμα του θανάτου του Αντρέα και διαπιστώνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά μ’ αυτό. Εκμυστηρεύεται τους προβληματισμούς του στον Νικόλα.

Ύστερα από τις εξηγήσεις του Μιχάλη, ο Ευθύμης βεβαιώνεται ότι δεν ήταν αυτός που έστειλε το απειλητικό σημείωμα στη Φωτεινή και προσπαθεί να πείσει και την ίδια να σταματήσει να τον υποψιάζεται.

Η Δέσποινα επισκέπτεται την Κλειώ στο ιατρείο και της λέει ότι αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σταματήσει να ασχολείται με την έρευνα για τη φωτιά και να αφοσιωθεί στο διάβασμά για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η Φωτεινή τρέχει για να προλάβει να εξετάσει τον πρώτο της ασθενή, αλλά όλα της πηγαίνουν στραβά…

Όλα όσα δούμε αύριο 13/5

Ο Λάμπης λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό του από κάποιον άγνωστο, που φαίνεται ότι έχει τη διάθεση να τον βοηθήσει. Το μήνυμα τον αναστατώνει και τον προβληματίζει έντονα. Ο Πέτρος παθαίνει μια ξαφνική στομαχική αδιαθεσία και ο Τίμος φροντίζει να μεταφερθεί εσπευσμένα στην κλινική.

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή προσπαθούν να βοηθήσουν άμεσα, αλλά αντιμετωπίζουν το περιστατικό, με διαφορετικό τρόπο. Ο Μιχάλης κάνει μια γρήγορη διάγνωση και αποφαίνεται πως ήταν δηλητηρίαση, ενώ η Φωτεινή πιστεύει πως πρέπει να του κάνουν κι άλλες εξετάσεις και να το ψάξουν περισσότερο.

Την ίδια ώρα, η Κάτια πηγαίνει στην κλινική και αποφασίζει να ασχοληθεί με τη διακόσμηση της ρεσεψιόν. Η τροφική δηλητηρίαση του Πέτρου θα έχει όμως και άλλες επιπτώσεις.

Η πληροφορία ότι το τελευταίο του γεύμα προήλθε από το μαγαζί της Βασιλικής θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία!