Cash or Trash: Είναι οριστικό - Η επίσημη πρεμιέρα με τη Δέσποινα Μοιραράκη πλησιάζει

Θα το βλέπουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Cash or Trash: Είναι οριστικό - Η επίσημη πρεμιέρα με τη Δέσποινα Μοιραράκη πλησιάζει

Είναι οριστικό και αμετάκλητο, μιας και το περιμένατε καιρό! Το Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:30, και στο τιμόνι της παρουσίασης, η λαμπερή και καταλληλότερη για αυτή τη θέση, Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30.

Όσα θα δούμε να γίνονται στο Cash or Trash

Παίκτες από όλη την Ελλάδα φέρνουν στην εκπομπή το αντικείμενο, που θέλουν να διαθέσουν προς πώληση. Ένα συλλεκτικό κομμάτι, ένα παράξενο αναμνηστικό άγνωστης προέλευσης και αξίας, κάτι πραγματικά σπάνιο, που ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί και να πάψει να πιάνει απλώς χώρο στη ντουλάπα!

Ποια είναι η διαδικασία, μέσα από την οποία κάθε απλός άνθρωπος μπορεί να κερδίσει χρήματα από ένα σπάνιο αντικείμενο, που έχει στην κατοχή του και μπορεί απλά να σκονίζεται κάπου παραπεταμένο;

Το τεράστιο «επιβλητικό» πλατό της εκπομπής

Το πρωί της Τετάρτης (11/5), εμφανίστηκε η Δέσποινα Μοιραράκη (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό σπίτι της) με live μετάδοση στην εκπομπή Breakfast@Star. Η παρουσιάστρια ξενάγησε τους τηλεθεατές στον πλατό, όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας της εκπομπής Cash or Trash αυτό το διάστημα.

H ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη, με την παρουσίαση της νέας εκπομπής του Star. Σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα. Πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Μετά το βρετανικό BBC, το γαλλικό FRANCE 2 και το γερμανικό ZDF, το Star παρουσιάζει την πρώτη εκπομπή, που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα και τις αντίκες!

Αρχικά, σύστησε στο κοινό τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο Στη συνέχεια, μίλησε για όσα θα δούμε στην εκπομπή της. Ο συνεργάτης της εξήγησε αναλυτικά την όλη διαδικασία της δημοπρασίας. Η Δέσποινα Μοιραράκη τόνισε πως θα υπάρχουν πολλές ανατροπές, που δε περιμένουμε.

Έπειτα, ξεκίνησε η ξενάγηση. Το Ίδρυμα Σπύρου Λοβέρδου και οι ξεχωριστοί χώροι θα φιλοξενήσουν τα γυρίσματα. Στον πρώτο χώρο γίνονται οι εκτιμήσεις και στη συνέχεια τα αντικείμενα περνάνε εκεί όπου υπάρχουν οι αγοραστές, οι buyers, οι πέντε εξιδεικευμένοι συλλέκτες κι έμποροι.

«Οι buyers δεν ξέρουν τι είναι το αντικείμενο, αφού είναι σκεπασμένο. Δεν ξέρουν την τιμή που έχει δώσει ο εκτιμητής», εξήγησε η Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα της εκπομπής, ενώ πρόσθεσε ότι αντικείμενο πωλήθηκε 1.500 ευρώ!