Τρία Μίλια: Ο Πέτρος στο νοσοκομείο - Ποιος θέλει το κακό του;

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 13/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Ο Πέτρος στο νοσοκομείο - Ποιος θέλει το κακό του;

Την Παρασκευή 13/5 η σχετικά νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια αναμένεται να προβάλει τη συγκλονιστική συνέχεια με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα να συμβαίνουν στο νησί. Στο προηγούμενο επεισόδιο του σίριαλ είδαμε τη σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής να κρατιέται από ένα τεντωμένο σκοινί.

Ενώ σήμερα αναμένουμε να δούμε τον Πέτρο να παθαίνει τροφική δηλητηρίαση, γεγονός που θα φέρει αναστάτωση στην κλινική, ενώ κανείς δεν περίμενε από που προέρχεται το τελευταίο του πιάτο φαγητό.

Oι εξελίξεις για τα Τρία Μίλια την Παρασκευή 13/5

Επεισόδιο 28

Ο Λάμπης λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό του από κάποιον άγνωστο, που φαίνεται ότι έχει τη διάθεση να τον βοηθήσει. Το μήνυμα τον αναστατώνει και τον προβληματίζει έντονα. Ο Πέτρος παθαίνει μια ξαφνική στομαχική αδιαθεσία και ο Τίμος φροντίζει να μεταφερθεί εσπευσμένα στην κλινική.

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή προσπαθούν να βοηθήσουν άμεσα, αλλά αντιμετωπίζουν το περιστατικό, με διαφορετικό τρόπο. Ο Μιχάλης κάνει μια γρήγορη διάγνωση και αποφαίνεται πως ήταν δηλητηρίαση, ενώ η Φωτεινή πιστεύει πως πρέπει να του κάνουν κι άλλες εξετάσεις και να το ψάξουν περισσότερο.

Την ίδια ώρα, η Κάτια πηγαίνει στην κλινική και αποφασίζει να ασχοληθεί με τη διακόσμηση της ρεσεψιόν. Η τροφική δηλητηρίαση του Πέτρου θα έχει όμως και άλλες επιπτώσεις.

Η πληροφορία ότι το τελευταίο του γεύμα προήλθε από το μαγαζί της Βασιλικής θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία!

Όλα όσα δούμε τη Δευτέρα 16/5

Η Δέσποινα ανησυχεί για τις έρευνες της Κλειώς και του Πέτρου και πιστεύει ότι ο Πέτρος μπορεί να έπεσε θύμα κακόβουλης ενέργειας, από κάποιον που θέλει να σταματήσουν να ανακατεύονται. Ζητάει από τον Τίμο να μιλήσει και αυτός στην Κλειώ, αλλά εκείνος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

Ο Γεράσιμος θα επισκεφθεί τον Νικόλα για να ενημερωθεί για την κατάσταση του Πέτρου. Ενώ νομίζουν ότι κοιμάται, εκείνος ακούει κάτι στη συζήτηση, που θα προκαλέσει νέες αναταραχές στη σχέση με τον πατέρα του.

Η Κάτια ανακαλύπτει κάτι που της έχει κρύψει ο Γεράσιμος και η συμπεριφορά της απέναντί του αλλάζει. Ο Λάμπης λαμβάνει ένα μήνυμα που του λέει να ψάξει για το γνήσιο πόρισμα του ιατροδικαστή και επικοινωνεί με τον αστυνομικό, για να το εντοπίσει.