Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Άσε μας ρε μαμά: Η Αλίκη χάνει τον έλεγχο

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (16/5) επεισοδίου

Άσε μας ρε μαμά: Η Αλίκη χάνει τον έλεγχο
TV24 16.05.2022 08:10
Από Youweekly Team

Στη σειρά Άσε μας ρε μαμά, τη Δευτέρα 16/5, η κατάσταση φανερώνει πως η Αλίκη έχει χάσει τον έλεγχο και προχωρά σε μία παράνομη κίνηση που θα επιφέρει πολλά προβλήματα στην εταιρεία. Ο Θωμάς θυμώνει απίστευτα μαζί της για διαφορετικούς λόγους, ενώ τα σχέδια επανασύνδεσης του Βασίλη και της Νικόλ αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (16/5) στη σειρά Άσε μας ρε μαμά

Επεισόδιο 105

Η κατάσταση και πάλι ξεφεύγει όταν η Αλίκη αποφασίζει να παραγγείλει υλικά από προμηθευτές της μαύρης ατζέντα, υπερκοστολογώντας τα υλικά. Ο Μάθιου το εντοπίζει και η Ρωξάνη συγχύζεται. Εξίσου πολύ συγχύζεται και ο Θωμάς, που για πρώτη φορά βάζει φρένο στην Αλίκη. Κι ενώ ο Λευτέρης με τη Νάντια βρίσκονται για να υπογράψουν το διαζύγιο, ο έρωτας τους ξαναενώνει. Ενώ αντιθέτως, το σχέδιο της Γεσθημανής να τα ξαναβρεί στο Βασίλη και τη Νικόλ αποτυγχάνει παταγωδώς.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 17/5 και της Τετάρτης 18/5

Επεισόδιο 106

Ενώ η Έλλη αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την σχέση της με τον Δημήτρη, ο Θωμάς συναντάει την Ρωξάνη κρυφά για να της ζητήσει συγγνώμη και να την βεβαιώσει ότι αυτός δεν είχε ιδέα για την απάτη με τα υπερκοστολογημένα τιμολόγια.

Και όσο η Ρωξάνη με έκτακτα οικογενειακά συμβούλια προσπαθεί να δει πώς θα χειριστεί την νέα αυτά απατεωνιά της Αλίκης και η Αλίκη προσπαθεί να «μαλακώσει» τον Θωμά που πλέον δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, η Όλγα ανακαλύπτει ότι ο Λευτέρης με την Νάντια είναι ξανά μαζί!

Υπόσχεται όμως να μην μιλήσει και σε αντάλλαγμα ο Λευτέρης της προσφέρει την βοήθειά του για να υποσκάψουν την θέση του νέου οδηγού… Και μέσα σε όλα αυτά, το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν οι πλακέτες για την έναρξη των έργων στο Πόρτο Τσίγκρι!

Επεισόδιο 107

Ο Βασίλης δε μιλιέται, ενώ η Νικόλ αποφασίζει να παραιτηθεί από την ΑΡΜΕΚΟ, προκαλώντας έτσι την αναστάτωση όλων. Ο Λευτέρης και η Νάντια συνεχίζουν να κρύβονται στο δωμάτιό του. Ο Θωμάς προσπαθεί να συνετίσει την Αλίκη και ταυτόχρονα προτείνει στον Δημήτρη να κάνει τον ενδιάμεσο των δύο εταιρειών.

Η Έλλη περνάει πολύ χρόνο με τη Μελισσάνθη, ώσπου αποφασίζει να συγκατοικήσει μαζί της. Η ανακοίνωση της απόφασης στο Δημήτρη όμως έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσε μας ρε Μαμά: Η Όλγα και η Τζοβάννα βασανίζουν τους απαγωγείς - Τι συμβαίνει με τον Σωτήρη;

Άσε μας ρε Μαμά: Έρχεται εξέλιξη «βόμβα» - Δεν το περίμενε κανείς

Share