Σε ξένα χέρια: Έξαλλος ο Πιπερόπουλος με την αποκάλυψη της Σκορδίλως

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ξένα χέρια: Έξαλλος ο Πιπερόπουλος με την αποκάλυψη της Σκορδίλως

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Σε ξένα χέρια, που θα προβληθεί την Τετάρτη 18/5, η Σκορδίλω αποφασίζει να κάνει μία αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα έχει πολλές και σοβαρές συνέπειες και για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές. Η Τόνια, μάλιστα, μετά τα χθεσινά (17/5), αλλάζει ζωή. Μη το χάσετε!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό (18/5) επεισόδιο της σειράς Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 149

Η αποκάλυψη της Σκορδίλως για το συμβόλαιο με τον Φεγκούδη κάνει έξαλλο τον Πιπερόπουλο με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους, ενώ ο Μάνος περιμένει με αγωνία να μάθει αν η Τόνια θα δεχτεί το δαχτυλίδι.

Η Τόνια βρίσκει δουλειά στην Κρήτη και αποφασίζει να φύγει με το παιδί ενώ ο Πάρης και η Πελαγία βρίσκονται τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Φεγκούδη και τη Σούλα; Θα προλάβει ο Μάνος την Τόνια πριν εκείνη φύγει; Και τέλος, ποια θα είναι η απόφαση του Ανακριτή για τον Μάνο;

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 19/5 και της Παρασκευής 20/5

Eπεισόδιο 150

Ο Μάνος επιμένει να μη θέλει να αποκαλύψει στην Τόνια, ότι ο Μπάμπης δεν είναι γιος του. Φοβάται την αντίδραση της και δε θέλει να διακινδυνεύσει να την χάσει, από τη ζωή του. Η Ντάντω μάταια προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη και να τον πείσει να σταματήσει τα ψέματα και να βρει το θάρρος να πει την αλήθεια. Εντωμεταξύ ο Φεγκούδης διαχειρίζεται την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Χρύσανθου και ο Χρύσανθος καλείται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το βιολογικό του πατέρα.

Επεισόδιο 151

Ο Φεγκούδης ανοίγει το σπίτι του και στήνεται ένα μεγάλο τραπέζι, για όλη την οικογένεια. Από αυτή τη μάζωξη δεν θα λείπει κανείς. Ήρθε η ώρα να μάθουν άπαντες, πως ο Χρύσανθος είναι ο καρπός του νεανικού έρωτα, της Σούλας και του Φεγκούδη. Η Μαριτίνα και ο Πιπερόπουλος επισκέπτονται τον τραυματισμένο Ταρζάν στο νοσοκομείο και μαθαίνουν, από πρώτο χέρι, με ποιον τρόπο βρέθηκε ο Μπάμπης στα χέρια του Μάνου!