Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι μαφιόζοι είναι κοντά στην αποκάλυψη - Πως θα αντιδράσει το χωριό;

Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη 19/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι μαφιόζοι είναι κοντά στην αποκάλυψη - Πως θα αντιδράσει το χωριό;

Την Πέμπτη 19/5 οι πρωταγωνιστές της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ξεχνούν για λίγο τα εγκαίνια του "Τζουράσικ Παρκ" και επικεντρώνονται στην οικογένεια των μαφιόζων, για την οποία δεν γνωρίζουν όλοι και αν μάθουν τα πράγματα θα έχουν μία τελείως διαφορετική πορεία.

Οι εξελίξεις του επεισοδίου της Πέμπτης 19/5 στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Θοδωρής ξεμπροστιάζει την Αγγέλα στη Σύλβια για το πλαστό τεστ DNA. Ο Μένιος μαθαίνει πως οι Αργυροί δεν είναι Αργυροί και η Μάρμω αναστατωμένη συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο. Τι θα συμβεί όταν ο παπάς αποκαλύψει στους Πλατανιώτες ότι τόσο καιρό μένει στο χωριό τους μια οικογένεια… μαφιόζων;

Οι Πλατανιώτες είναι σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Αργυροί τούς δούλεψαν κανονικότατα. Τι θα κάνουν ο Θοδωρής και η Κατερίνα όταν μάθουν πως ο Σάββας, εκτός από μαφιόζος, είναι και θείος τους;

Ο Τζώρτζης είναι σίγουρος πια πως η Καρμέλα τον έχει δουλέψει… ψιλό γαζί και απαιτεί από την «κακιά μαφιόζα» να τον αφήσει να φύγει… Η Μάρμω αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα οι Πλατανιώτες να πάνε… Ιταλία, για να κλείσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους με την ιταλική μαφία.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Οι Πλατανιώτες είναι σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Αργυροί τούς δούλεψαν κανονικότατα. Η Μάρμω δεν επιτρέπει στον Κανέλλο να συλλάβει τον γιο του Βαγγέλα κι έτσι ο παπάς αναλαμβάνει να περάσει ένα «μαγικό» βράδυ με τους Ιταλούς μας, για να τους κάνει να μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που τους είπαν ψέματα.

Η Σύλβια, πάλι, αναλαμβάνει να πείσει τον Θοδωρή ότι πρέπει να μείνει μακριά από την Αγγέλα, που τον εκμεταλλεύεται. Ο Τζώρτζης, κατόπιν… ανωρίμου σκέψεως, αποφασίζει να πείσει τα ξαδέρφια του να του γράψουν τα μερίδιά τους στην «Τρουφέξ».

Θα καταφέρει η Βαλέρια να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του παπά μας και να το σκάσει; Τι θα κάνουν ο Θοδωρής και η Κατερίνα όταν μάθουν πως ο Σάββας, εκτός από μαφιόζος, είναι και θείος τους;

Ο Γιάννης Μόρτζος, πρωταγωνιστής της σειράς, μιλά για τον Μάρκο Σεφερλή

Τον ηθοποιό Γιάννη Μόρτζο γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Υποδύεται το ρόλο του Βαγγέλα, του ανθρώπου εξαιτίας του οποίου ξεκίνησαν όλα.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του σύζυγό, στο κίνημα metoo, στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στον Μάρκο Σεφερλή.

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός όταν το ζευγάρι κάνει την ίδια δουλειά, η Γιούλη με βλέπει σαν δάσκαλό της. Έχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, μια χαρά είναι, με βολεύει. Γνωριστήκαμε σε ένα καλλιτεχνικό στέκι στη Θεσσαλονίκη. Έλειπα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” ατύχησε, πικράθηκα με τον τρόπο που σταμάτησε», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

Ο Γιάννης Μόρτζος σχολίασε στη συνέχεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το κίνημα metoo: «Με τον Φιλιππίδη στεναχωρήθηκα, δεν θέλω να υποφέρουν οι άνθρωποι, ήταν ένας καλός φίλος, δεν είχα διαφορές μαζί του. Δεν μου φαίνεται τίποτα απίστευτο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. Τα γεγονότα αυτά είναι τόσο ευαίσθητα, που δεν ξέρεις ποιος φταίει περισσότερο, γιατί μπορεί να φταίνε και οι δύο».

«Είμαι 80 ετών, πέρασα περιπέτεια, έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και ακολούθησαν 50 μέρες στην εντατική. Τον Μάρκο Σεφερλή τον είχα μαθητή στη δραματική σχολή. Τον δέχεσαι; Καλώς! Δεν τον δέχεσαι; Δεν τον βλέπεις, όπως δεν τον βλέπω εγώ. Θα μπορούσε να κάνει σπουδαία και σοβαρά πράγματα, αλλά δεν το έκανε»., είπε χαρακτηριστικά για τον Σεφερλή.

μορτζος