Δέσποινα Βανδή: Σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του Chart Show

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του Chart Show

Αυτό το Σάββατο 21/5 στις 21:30, η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει στο Chart Show τη λίστα με τους 30 πιο επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες της δεκαετίας 2011-2020. Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος αποκαλύπτουν τις ιστορίες και τα μυστικά πίσω από την επιτυχία των πιο δημοφιλών ανδρών ερμηνευτών της ελληνικής μουσικής σκηνής (δείτε πως ήρθε σε δύσκολη θέση στην προηγούμενη εκπομπή η Δέσποινα Βανδή).

Τι θα δούμε το Σάββατο 21/5 στο Chart Show με την Δέσποινα Βανδή

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τελευταία δεκαετία ήταν εξαιρετικά πλούσια σε μουσικά ακούσματα και ταλέντο. Άνδρες με μοναδική φωνή, ισχυρή σκηνική παρουσία, αλλά και πάθος για τη μουσική ξεχώρισαν, και τα τραγούδια τους έγιναν οι επιτυχίες που αγαπάμε ν’ ακούμε αλλά και να τραγουδούμε με κάθε αφορμή.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα Chart Show γεμάτο κέφι, ζωντάνια και ρυθμό και με Κωνσταντίνο Αργυρό! Στη μουσική σκηνή του Chart Show ανεβαίνουν με αγαπημένες επιτυχίες οι (με αλφαβητική σειρά):

  • Δήμος Αναστασιάδης
  • Ηλίας Βρεττός
  • Πέτρος Ιακωβίδης
  • Νικηφόρος
  • Κωνσταντίνος Παντελίδης
  • Γιάννης Τεργιάκης

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τον Δημήτρη Σκουλό, τη Γιώτα Τσιμπρικίδου και τον Νίκο Νικολακόπουλο.

«Δεν θα είμαστε μαζί...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό και το μουσικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή εντοπίστηκε στα παρασκήνια της νέας εκπομπή της, Chart Show, και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι, αλλά και στις μουσικές σκηνές.

Η τραγουδίστρια αφού δοκιμάστηκε ως κριτής στην επιτροπή που δημιούργησε ο Νίκος Κοκλώνης και όλη η ομάδα της εκπομπής J2US, δήλωσε την επιθυμία της να βρίσκεται ξανά εκεί και μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Από την άλλη πλευρά, κατά την αναφορά της για τις κοινές της εμφανίσεις με την Άννα Βίσση, σημείωσε πως αυτές δεν θα συνεχιστούν, καθώς η ίδια θέλει να παραμείνει σταθερή στην πόλη μας.

«Μακάρι να είμαστε οι ίδιοι στον νέο κύκλο του J2US. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα και ούτε το ξέρω γιατί πρόκειται να συμβεί και αρκετούς μήνες αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Θέλω να βρίσκομαι στην Αθήνα. Δεν θα είμαστε μαζί με την Άννα αυτόν τον χειμώνα».