Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος βρίσκεται σε δίλλημα

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης 19/5;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος βρίσκεται σε δίλλημα

Στη σειρά της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, την Πέμπτη 19/5, μετά την επική αντίδραση του Πιπερόπουλου απέναντι στην Σκορδίλω, θα παρακολουθήσουμε τον Χρύσανθο σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει μία καλή σχέση με τον πραγματικό του πατέρα, ενώ ο Μάνος βρίσκεται σε δίλλημα σχετικά με την Τόνια και το παιδί του.

Τι θα δούμε σήμερα (19/5) στη σειρά Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 150

Ο Φεγκούδης διαχειρίζεται την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Χρύσανθου και ο Χρύσανθος καλείται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το βιολογικό του πατέρα.

Ο Πάρης έρχεται σε ρήξη με την Τραβιάτα, η οποία αρνείται να δεχθεί τα νέα δεδομένα. Η Μαριτίνα επισκέπτεται το τμήμα με σκοπό να μάθει την αλήθεια. Όσο ο Φεγκούδης με τη Σούλα μοιράζονται τρυφερές ιστορίες, ο Μάνος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.

Και παρότι η Ντάντω πιέζει για την αποκάλυψη όλης της αλήθειας, ο Μάνος αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αγάπη του για την Τόνια και την αγάπη του για το παιδί του.

Οι εξελίξεις στα δύο επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 151

Ο Φεγκούδης ανοίγει το σπίτι του και στήνεται ένα μεγάλο τραπέζι, για όλη την οικογένεια. Από αυτή τη μάζωξη δεν θα λείπει κανείς. Ήρθε η ώρα να μάθουν άπαντες, πως ο Χρύσανθος είναι ο καρπός του νεανικού έρωτα, της Σούλας και του Φεγκούδη. Η Μαριτίνα και ο Πιπερόπουλος επισκέπτονται τον τραυματισμένο Ταρζάν στο νοσοκομείο και μαθαίνουν, από πρώτο χέρι, με ποιον τρόπο βρέθηκε ο Μπάμπης στα χέρια του Μάνου!

Επεισόδιο 152

Ο Πιπερόπουλος και η Μαριτίνα ζητούν παραπάνω εξηγήσεις από τον τραυματισμένο Ταρζάν, για να βεβαιωθούν ότι ο Μπάμπης, δεν είναι παιδί του Μάνου. Μόλις πειστεί ο Πιπερόπουλος, απειλεί να κλείσει στη φυλακή τον Μάνο και όποιον άλλον, από την οικογένεια του Φεγκούδη, εμπλέκεται στην ιστορία με το μωρό.

Ο Μάνος είναι σε δραματική κατάσταση και θέλει να δώσει στην Τόνια, όλες τις απαντήσεις που ψάχνει τόσο καιρό. Το οικογενειακό τραπέζι έχει στρωθεί και οι πάντες θα μάθουν ότι ο Χρύσανθος είναι γιος του Φεγκούδη… Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της οικογένειας;