Ευχάριστα νέα για το «Καλύτερα Δε Γίνεται» - Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για το «Καλύτερα Δε Γίνεται» - Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Έτοιμη η ομάδα της Ναταλίας Γερμανού να υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο, καθώς έχουν ετοιμάσει μια πολύ ιδιαίτερη εκπομπή για το «Καλύτερα Δε Γίνεται». Μάλιστα η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Ηλία Ψινάκη και να τον ρωτήσει τα πάντα για την απερχόμενη τηλεοπτική του εκπομπή.

Στην Ναταλία Γερμανού ο Ηλίας Ψινάκης

Μάλιστα σήμερα 20/5 ο γνωστός manager καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου, αστειεύτηκε λέγοντας πως αύριο έχει να πάει στον «Γερμανό».

Το Σάββατο 21/5 λοιπόν, στον καναπέ της Ναταλίας θα καθίσει ο ανατρεπτικός Ηλίας Ψινάκης, που είναι έτοιμος να ξεσηκώσει με τις δηλώσεις του.

«Αυτό το Σάββατο θα είναι αλλιώς... ο Ηλίας Ψινάκης έρχεται στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται...προσδεθείτε» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο twitter και αποκάλυψε τον καλεσμένο της.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκαλύπτει τη σχέση που έχει πλέον με τον Ηλία Ψινάκη

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 δηλώσεις στο Happy Day έκανε ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός στο κοινό, Τρίφωνας Σαμαράς. Ο πασίγνωστος κομμωτής, που πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει εκτενώς για τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για μία άλλη συνεργασία του, αυτή με τον Ηλία Ψινάκη.

«Πριν ενάμιση μήνα τελείωσε η εκπομπή που έκανα στον Alpha. Θέλω να περιμένω να είναι κάτι καλό, δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και δεν είναι ο στόχος μου η τηλεόραση.

Η Βίκυ Καγιά δεν θα έπρεπε να έχει φύγει καν από το GNTM. Αυτές τις μέρες τελειώνω το τραγούδι που κάνω», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ για τον Ηλία Ψινάκη απάντησε: «Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις όταν κάναμε το FAB 5».