MasterChef 6: «Κοίταξα απ' έξω και...» - Η κωμικοτραγική εξομολόγηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Κοίταξα απ' έξω και...» - Η κωμικοτραγική εξομολόγηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Στο σημερινό (20/5) επεισόδιο του MasterChef 6, οι παίκτες αγωνίστηκαν ως ομάδες για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η εμπειρία αυτή δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη για τον έναν από τους κριτές. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον οποίο ο Χριστόφορος θέλησε να ρωτήσει για την εμπειρία του στο Orient Express.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, που πρόσφατα έγινε μπαμπάς, απάντησε πρώτος κάνοντας πλάκα ότι τα χέρια τους έτρεμαν μετά από όσα δοκίμασαν, αλλά ο "θείος Λεωνίδας" βίωσε μία πραγματικά τραυματική και ξεκαρδιστική ταυτόχρονα εμπειρία. Η τοποθεσία είναι σε ένα αρκετά ψηλό σημείο και, μάλλον, ο σεφ δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με το υψόμετρο.

Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

«Ξέρεις τι έπαθα; Είναι πολύ ωραία η διαδρομή… είναι ο Γοργοπόταμος κι είναι και κάποια σημεία που είναι πολύ ψηλά στις γέφυρες κι εγώ κοίταξα απ’ έξω και ίδρωσα. Ψιλοαγχώθηκα, κοίταγα από την άλλη μεριά. Κοίταγα βράχια», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη δοκιμασία

Ένα ακόμα επεισόδιο του Masterchef 6 ξεκίνησε απόψε 20/5 με ανατροπές και εντάσεις. Ήδη από χθες 19/5 έχει ξεκινήσει η τελευταία ομαδική δοκιμασία και πρόκειται να διεξαχθεί σε δύο ημέρες.

Η πρώτη συγκεκριμένα ήταν εξωτερική στον σταθμό του Μπράλου, με τους κριτές να δοκιμάζουν το φαγητό σε κινούμενο τραίνο. Η Καλλιόπη ήταν αυτή που είχε κερδίσει το Τεστ Δημιουργικότητας για αυτό και όρισε αντίπαλο αρχηγό την Ελπίδα.

Ωστόσο, η Ελπίδα δεν τα πήγε καλά ως αρχηγός και τα σχόλια που άκουσαν η ίδια αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, Χριστόφορος και Νικήτας, δεν ήταν διόλου ικανοποιητικά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να νικήσει η ομάδα της Καλλιόπης, δηλαδή η Μπλε, με διαφορά ωστόσο μόνο 3 βαθμών από την Κόκκινη. Ένας λοιπόν από τους Μπλε θα πάει κατευθείαν στην τελική τετράδα!

Οι Μπλε νίκησαν την ομαδική δοκιμασία του Masterchef 6