Γη της Ελιάς: «Έχουμε αφίξεις...» - Ο Γεωργίου άφησε άναυδη την Μενεγάκη με τους νέους "εισβολείς" στη σειρά

Από αυτή τη βδομάδα κιόλας θα δούμε κάποιους από αυτούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: «Έχουμε αφίξεις...» - Ο Γεωργίου άφησε άναυδη την Μενεγάκη με τους νέους

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ύστερα από την χθεσινοβραδινή (22/5) έκπληξη στην σκηνή του X-Factor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5, και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σειρά που σκηνοθετεί στο κανάλι του MEGA, Γη της Ελιάς, και προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις που άφησαν άναυδη την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επισήμανε πως, την εβδομάδα που έρχεται, καταφθάνουν νέα πρόσωπα που έρχονται να ταράξουν τα νερά στη ζωή των πρωταγωνιστών. Ένας από αυτούς θα είναι ο Νίκος Μέλλος, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα εισβάλει στη σειρά και ο Κούλλης Νικολάου μαζί με την Βάσια Παναγοπούλου. Ποιους θα επηρεάσουν με την άφιξή τους;

Παρόλα αυτά, εξήγησε, ακόμη, πως η προβολή της Γης της Ελιάς θα προβάλλεται μία ακόμη ημέρα και ειδικότερα τις Παρασκευές, από την επόμενη εβδομάδα, ενώ η σεζόν θα κλείσει στο τέλος του Ιουνίου.

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Γεωργίου για την Γη της Ελιάς στην Ελένη Μενεγάκη

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε αφίξεις… έχουμε τον Άρη που μπαίνει και είναι ο αδερφός της Εύας και τον υποδύεται ο Νίκος Μέλλος! Την παραπάνω εβδομάδα μπαίνει ο Κούλλης Νικολάου και μπαίνει και η Βάσια Παναγοπούλου και θα είναι με τον Κούλλη το νέο ζευγάρι στη σειρά…

Δεν μπορώ να σας πω αν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά θα σας πω ότι θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού, καταλαβαίνετε!», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και η παρουσιάστρια αναφώνησε ακούγοντας τις δηλώσεις του: «Σώπα! Χαμός θα γίνει!».

«Το X - Factor είναι σαν διακοπές για εμένα»

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε στα backstage του X-Factor τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το bootcamp.

«Είναι ένα εντελώς καινούριο πράγμα για μένα, αλλά νομίζω καλά πάμε. Πάντα με γοήτευε, άλλα ένιωθα ότι δεν είναι για μένα. Προέκυψε και με μεγάλη χαρά θέλω να το κάνω», είπε και συμπλήρωσε:

«Οι κριτές είναι πολύ ωραία παρέα, έχουν καλή ενέργεια, χιούμορ, εδώ είμαι σαν να είμαι διακοπές».