MasterChef 6: Ανακοινώθηκε η τεράστια αλλαγή πριν τον τελικό - Έμειναν "κάγκελο" οι παίκτες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ανακοινώθηκε η τεράστια αλλαγή πριν τον τελικό - Έμειναν

Οι παίκτες έχουν ήδη μπει στην τελική ευθεία μιας και ο μεγάλος τελικός πλησιάζει. Ωστόσο μια ανακοίνωση από τους κριτές άφησε για τα καλά τους παίκτες του MasterChef 6 άφωνους μιας και δεν το περίμεναν με τίποτα.

Συγκεκριμένα, την μεγάλη αλλαγή έκανε γνωστή ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τρεις από εσάς θα βγάλετε τις λευκές ποδιές και θα φορέσετε τις στολές του τελικού». (Δείτε εδώ ποιοι παίκτες ετοιμάζονται να πάνε στον μεγάλο τελικό)

Ανακοίνωση MasterChef 6

Η ανακοίνωση στο MasterChef 6

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. «Θα συλλέγετε βαθμούς στο διήμερο που ακολουθεί, το οποίο θα είναι γεμάτο δοκιμασίες και πολύ μαγειρική. Το απόλυτο είναι το 100. Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες περνάνε στους φετινούς τελικούς».

«Βιώσαμε πολλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννου μετά την αποχώρηση του

To πρωί της Τετάρτης 25/5 στο πλατό του Breakfast at Star, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννος Σδούγκας, ο παίκτης που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 6 από τον διαγωνισμό, μία ανάσα κυριολεκτικά πριν τον τελικό. Έκανε λοιπόν στην παρέα της εκπομπής τις πρώτες δηλώσεις του, απαντώντας και στο σχόλιο της παρουσιάστριας πως τον είδαμε να "λυγίζει" και δεν μας είχε συνηθίσει έτσι τόσο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης είπε: « Λογικό ήταν να ξεσπάσω, ήταν ένα ταξίδι, βιώσαμε πολλά μέσα και ωραίες στιγμές και ο καθένας λυγίζει, ήταν η στιγμή, η δική μου στιγμή γιατί ήξερα πως δεν έχω κάνει καλό πιάτο, για αυτό τα άφησα να βγουν προς τα έξω...».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ένα από τα φαβορί του μαγειρικού διαγωνισμού, και πλήθος κόσμου τον στήριζε μιας και ήθελε να τον δει νικητή.