MasterChef 6: «Δυο φορές, δυο κουτουλιές...» - Ο Γιάννος ''διέλυσε'' το πλατό

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Δυο φορές, δυο κουτουλιές...» - Ο Γιάννος ''διέλυσε'' το πλατό

Στο σημερινό επεισόδιο 24/5 του MasterChef δεν έλειψαν τα ευτράπελα. Οι διαγωνιζόμενοι Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας μαγείρεψαν βάζοντας τα δυνατά τους για να κερδίσουν μια θέση στην τελική τετράδα, αφού η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της και περιμένει τους τρεις συμπαίκτες της, που θα την ακολουθήσουν (δείτε ποιος αποχώρησε χτες 23/5).

Η επική κουτουλιά του Γιάννου Σδούγκα

Οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέσεις, με τα ατυχήματα να δίνουν και να παίρνουν. Με ζημιές και… κουτουλιές ξεκίνησε ο Γιάννος τη δοκιμασία. Συγκεκριμένα, ο παίκτης πηγαίνοντας για να πάρει τις παρασκευές του από το ψυγείο, χτύπησε το κεφάλι του όχι μία αλλά δύο φορές.

Και συνέχισε να κάνει ζημιές ρίχνοντας από το ράφι διάφορα σκεύη. Μάλιστα δεν δίστασε να τα σχολιάσει όλα αυτά, λέγοντας: «Κάρμα. Είδα κάτι άσπρο μπροστά μου. Ήταν πολύ δυνατό. Δυο φορές, δυο κουτουλιές τις έχει φάει το ψυγειάκι. Σήμερα ήταν στην αρχή. Ξεκινούν πολύ καλά τα πράγματα».

Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν τον τελικό;

Με μια όχι και τόσο αναμενόμενη αποχώρηση έκλεισε η τελική πεντάδα για φέτος, κάνοντας το Twitter να "πλαντάξει". Ποιοι θα αποκτήσουν μία θέση στην τετράδα συναντώντας την Καλλιόπη, απόψε 24/5, στο νέο επεισόδιο του MasterChef 6; Οι παίκτες είναι έτοιμοι για την δοκιμασία που θα ακολουθήσει, ωστόσο η κατάληξη δεν θα είναι για όλους το ίδιο επιτυχής.

Μια ακόμα δοκιμασία με έντονο το στοιχείο της νοσταλγίας φτάνει απόψε στο παιχνίδι. Οι τέσσερις παίκτες, πλην της Καλλιόπης, θα κληθούν να ξαναφτιάξουν το πιάτο που τους έβαλε στον διαγωνισμό. Το πρώτο τους πιάτο στο MasterChef. Πως; Εξελίσσοντας το με βάση τις εμπειρίες που πήραν όλους αυτούς τους μήνες στο παιχνίδι…

Κάποιοι θα πετύχουν τον στόχο, παρουσιάζοντας ένα όντως αναβαθμισμένο πιάτο της αρχικής εκδοχής. Ένας όμως δεν θα τα καταφέρει. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος δηλώνει ότι θα προτιμούσε το πιάτο των audition, παρά το σημερινό! Ποια θα είναι η σύνθεση της τελικής τετράδας του MasterChef;