Σασμός: Η Καλλιόπη τα ''χάσε'' όταν ο Μαθιός της ανακοίνωσε πως παντρεύεται

Το στεφάνι που θα μπει ανάμεσά τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Η Καλλιόπη τα ''χάσε'' όταν ο Μαθιός της ανακοίνωσε πως παντρεύεται

Οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός τρέχουν με τρελούς ρυθμούς και οι ανακοινώσεις μεταξύ των κεντρικών ηρώων είναι συνταρακτικές. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 25/5 σας είχαμε πει πως στο σπίτι της Καλλιόπης θα πέσει μια τεράστια ''βόμβα'' , την οποία και θα έριχνε ο ίδιος ο γιος της.

Ο έρωτας του Μαθιού με την Βασιλική υπάρχει από παλιά και βλέπουμε να συνεχίζεται παρά τα εμπόδια και τις μεγάλες δυσκολίες. Αφού λοιπόν η υπομονή τους έχει εξαντληθεί, ο Σταματάκης πήρε την απόφαση και έκανε επίσημα την πρόταση γάμου στην καλή του. Η γυναίκα φυσικά και στην αρχή ταράχτηκε και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Στη συνέχεια όμως δε μπορούσε να μην δείξει την ταραχή της, αφού από τη μία ήξερε πως είναι ζευγάρι από την άλλη όμως είχε βαθιά ελπίδα πως δε θα φτάσουν ποτέ τα πράγματα στον γάμο.

Η αντίδραση της Καλλιόπης στο Σασμό όταν μαθαίνει πως θα παντρευτεί ο Μαθιός

Καλλιόπη - Σασμός

Οι εξελίξεις της σειράς για την Πέμπτη 26/5

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (26/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Αστέρης θα προσεγγίσει τον ανυποψίαστο Σταύρο και εκείνος θα τον συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή.

Σύντομα ωστόσο ο Αστέρης θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα σώσει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο .Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα! Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, αντίστοιχα, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του κτήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Ο Μανόλης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Κλαίρη, τη στιγμή που ο Αστέρης προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο, και οι δύο άντρες αρχίζουν να έρχονται κοντά.