Τρία Μίλια: Η μυστική συνάντηση της Λένας και του Λάμπη είχε έναν απρόσμενο επισκέπτη

Σήμερα στο Star!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Η μυστική συνάντηση της Λένας και του Λάμπη είχε έναν απρόσμενο επισκέπτη

Άλλο ένα επεισόδιο με αρκετά μπλεξίματα και πολλές αποκαλύψεις που φέρνουν απρόσμενοι επισκέπτες στο φως μιας και στα Τρία Μίλια και σήμερα Παρασκευή 27/5 στο επεισόδιο, πέραν από τους μπελάδες του Τίμου και του Μιχάλη, θα μας απασχολήσει και η μυστική συνάντηση της Λένας και του Λάμπη η οποία όπως θα δούμε, μόνο μυστική δεν είναι...

Μην χάσετε σήμερα το επεισόδιο στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 38: Ο Τίμος και ο Μιχάλης συναντούν τον άγνωστο εκβιαστή τους, ο οποίος απαιτεί να του δώσουν μισό εκατομμύριο ευρώ, επειδή τους θεωρεί υπεύθυνους για τη δολοφονία του Αντρέα. Η Λένα αποκαλύπτει στον Ευθύμη ότι ο Γεράσιμος την έστειλε για να συναντήσει τον Λάμπη. Κανένας από τους δύο δε γνωρίζει ότι τη συνάντησή τους την έχει καταγράψει στο κινητό του ο Στέφανος. Ο Κυριάκος κάνει το πρώτο ιδιαίτερο μάθημα στην Κλειώ στο μπαρ του Χάρη…

Εκεί, η Ελένη του συστήνει και την Λίζα. Η Κλειώ ξεχνάει να ενημερώσει τον Πέτρο και εκείνος την περιμένει μάταια έξω από το σπίτι της. Η Ελένη είναι πολύ προβληματισμένη που ο Μιχάλης δεν την ενημέρωσε για την απουσία του.

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα και Τρίτη 30-31/5

Επεισόδιο 39: Παράλληλα, ο Πέτρος δείχνει στην Κλειώ τη φωτογραφία, που τράβηξε με τον πατέρα της και τον Μιχάλη να αποβιβάζονται στην παραλία και της λέει ότι του φαίνεται περίεργο. Η Κλειώ του λέει ότι κάτι τέτοιο, κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, δεν είναι και τόσο παράξενο και πιστεύει ότι ο λόγος που της τα λέει όλα αυτά είναι αφορμή για να στρέψει το ενδιαφέρον της αλλού και να την απομακρύνει από τον Κυριάκο.

Επεισόδιο 40: Ο Γεράσιμος σχηματίζει μια κρυφή συμμαχία με τον Νικόλα, τον Πέτρο και τον Λάμπη, με στόχο να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τα μυστηριώδη γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων. Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο κύριος ύποπτός είναι ο Ευθύμης. Η Κάτια πείθει τον Στέφανο να δώσει στον Μιχάλη τα χρήματα, που χρειάζεται.

Εκείνος δέχεται, με τον όρο να του τα ζητήσει ο ίδιος ο αδελφός του. Η Δέσποινα ξαφνιάζεται όταν ο Τίμος της δίνει μία τσάντα με λεφτά, την ίδια ώρα που κάποια μυστηριώδη τηλεφωνήματα προβληματίζουν τον Τίμο αλλά και την Κάτια.

Η Ελένη πλέει σε πελάγη ευτυχίας βλέποντας τον Μιχάλη να είναι ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της. Η Φωτεινή, μετά την κουβέντα της με τον Γεράσιμο, ερευνά το παρελθόν του Ευθύμη. Στο μεταξύ, ο Λάμπης παρακολουθεί κάθε τους κίνηση. Ο Μιχάλης καλεί τον Στέφανο σε γεύμα, προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα που χρειάζεται, αλλά δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που τα αλλάζει όλα!