Τhe Masked Singer highlights 28/5: Η είσοδος του Αμφορέα και η αποχώρηση που σόκαρε τους Dedectives

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τhe Masked Singer highlights 28/5: Η είσοδος του Αμφορέα και η αποχώρηση που σόκαρε τους Dedectives

Ένα ακόμη επεισόδιο του The Masked Singer παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 28/5, στο οποίο είδαμε την είσοδο μιας νέας μάσκας, αυτή του Αμφορέα, αλλά την αποχώρηση μιας άλλης που σόκαρε κυριολεκτικά τους 3 Dedectives.

Η νέα εισβολή του «Αμφορέα» εντυπωσίασε τους Detectives - Τι σχέση έχει με το «Μωρό»;

Το βράδυ του Σαββάτου (28/5) ξεκίνησε για άλλη μια φορά το «The Masked Singer» μετά από την αποχώρηση της μαργαρίτας. Ωστόσο, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κριτές μιας και στο πλατό μπήκε μια καινούργια μάσκα και ήταν εκείνη του αμφορέα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ξεσήκωσε όλο το πλατό με την ερμηνεία του μιας και τραγούδησε το "Believer". Μόλις ήρθε η στιγμή, για να εμφανιστεί το στοιχείο μέσα από την βαλίτσα, φαινόταν η φωτογραφία του "Μωρού" όπου και οι Detectives θεώρησαν ότι έχει κάποια σχέση με το μωρό. Τελικά τι αποκάλυψε η μάσκα;

Ξεσήκωσε τους πάντες το Cyber Girl - Η βαλίτσα μπέρδεψε για τα καλά τους Detectives

Το βράδυ του Σαββάτου (28/5) ξεκίνησε το «The masked singer» όπου από τα πρώτα κιόλας λεπτά είδαμε την νέα εισβολή στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ, κάτι που εντυπωσίασε για τα καλά του Dedectives μιας και στην συνέχεια δεν άργησαν και οι απορίες για το ποιος κρύβεται από πίσω.

Έτσι, το Cyber Girl όταν ανέβηκε στη σκηνή λίγο αργότερα κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες με το Let's get loud της Jennifer Lopez.

Από την άλλη, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την ανατροπή και είπε ότι πίσω από την μάσκα είναι πολύ πιθανό να κρύβεται η Φωτεινή Ντεμίρη. Άραγε έπεσε μέσα;

Το πρόσωπο πίσω από το Pop Corn αποκαλύφθηκε και οι Dedectives έμειναν με το στόμα "ανοιχτό"

Άλλη μια εκπομπή του «The masked singer» έφτασε στο τέλος της μετά από την επεισοδιακή εμφάνιση του Cyber Girl όπου κατάφερε να ξεσηκώσει τους Dedectives. Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να ανακοινώσει την μάσκα η οποία έπρεπε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, στο τέλος των εμφανίσεων το κοινό που βρισκόταν στο πλατό του The Masked Singer και βεβαίως οι τέσσερις detectives ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές. Ωστόσο, η μάσκα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν το ποπ κορν που τελικά ήταν ο Χρήστος Χολίδης, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους πάντες.