X-Factor highlights 29/5: Οι σπόντες του Ηλία Ψινάκη στην Μαρίνα Ρίζου και οι 2 αποχωρήσεις

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor highlights 29/5: Οι σπόντες του Ηλία Ψινάκη στην Μαρίνα Ρίζου και οι 2 αποχωρήσεις

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, σπόντες μεταξύ των κριτών, ανατροπές αλλά και την αποχώρηση 2 παικτών είδαμε στο χθεσινό 29/5 επεισόδιο του Xfactor, μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Τα 29/5 highlights του X-factor

Γεωργίου σε Ρόκκο: «Δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μην με...» - "Καταπέλτης" στον αέρα του X-Factor

Το βράδυ της Κυριακής (29/5) ξεκίνησε το 2ο live του X-Factor όπου ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης καλησπέρισε τους αγαπημένους τηλεθεατές του MEGA.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να μην σχολιάσει το πολυσυζητημένο φιλί του με τον Στέλιο Ρόκκο όπου προκάλεσε "πανικό" καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίο σχολίασαν αρνητικά την κίνηση των δύο αντρών.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε στον αέρα του μουσικού διαγωνισμού: «Συγγνώμη για αυτό, αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα δεν με πήρες τηλέφωνο, δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μη με παίρνεις τηλέφωνο, πρέπει να με αποκαταστήσεις», με τον Στέλιο Ρόκκο να γελά και να απαντά: «Σε αγαπάω πολύ»

Ηλίας Ψινάκης σε Μαρίζα Ρίζου – «Γίνατε πανδιάσημη που μου τη χωθήκατε»

Απευθυνόμενος στη Μαρίζα Ρίζου ο Ηλίας Ψινάκης είπε:

«Δεν θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

«Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ» είχαν πει τότε.

«Μου είπαν οι συνεργάτες μου στα social media γίνατε πανδιάσημη που μου τη χωθήκατε» ήταν το νέο σχόλιο του απόψε .«Σας χώθηκα; Δεν το κατάλαβα» απάντησε η ερμηνεύτρια.

Ο Ηλίας Ψινάκης «πάγωσε» την Μαρίζα Ρίζου

«Σταματήστε να μου φέρνετε χορεύτριες γυμνασμένες! Κοριτσάρες με φωνάρες γυμνασμένες! Θέλω να φύγω! Γιατί; Γιατί εγώ εδώ πέρα φοράω κορσέδες να μαζεύουν τα ξίγκια που λέει και ο μπαμπάς μου» τόνισε με χαμόγελο η Μαρίζα Ρίζου.

«Γιατί να μη σας φέρνουν; Τι λέτε; Μια χαρά είστε! Εγώ σας περίμενα και είχα τρομάξει… Ε, κουλτουριάρα τώρα… Άπλυτη και άλουστη… Μια χαρά είστε, μια χαρά! Ειλικρινά πήγε η καρδιά μου στη θέση της» απάντησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Αυτοί είναι οι δύο διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν

Από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη μετά την ασυλία που έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης στον Μίλτο Χαρόβα, την πορεία τους συνέχισαν στα live ο Γιάννης Ονησιφόρου και το group “Γίναμε”. Από το σόου αποχώρησε τελικά η Ιόλη Πενταρά.

Όσον αφορά τώρα την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου την έξοδο είδαν οι Decho. Στην ίδια ομάδα ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε ασυλία στον Θάνο Λάμπρου. Παράλληλα την πορεία τους συνεχίζουν στα live η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Γιώργος Κοτσαρίδης (JCJO).