Άσε μας ρε Μαμά: Εξελίξεις στη σχέση Ρωξάνης και Δημήτρη

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (1/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε Μαμά: Εξελίξεις στη σχέση Ρωξάνης και Δημήτρη

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά καθώς πλησιάζουμε προς το φινάλε της πρώτης σεζόν, καθώς η Ρωξάνη και ο Δημήτρης αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί, κάτι που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στις οικογένειές τους.

Τι θα δούμε σήμερα (1/6) στο Άσε μας ρε Μαμά

Η Ρωξάνη και ο Δημήτρης είναι επιτέλους πάλι μαζί και είναι ευτυχισμένοι! Και τώρα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κρατήσουν κρυφό από όλους. Δεν ξέρουν όμως ότι το προηγούμενο βράδυ ο Θωμάς τους έχει δει!

Ο Θωμάς που δεν γυρίζει σπίτι του το βράδυ, με την Αλίκη να τρελαίνεται από ανησυχία, και που επιστρέφει το πρωί αποφασισμένος να συστήσει σε όλους έναν καινούργιο Θωμά Παπαπέτρου… Έτσι, όταν ο Δημήτρης πάει να δεχτεί την πρόταση να δουλέψει ως ενδιάμεσος της Αρμέκο και της Παπαπέτρου, τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη… Όπως και όλους δηλαδή, όταν δουν μπροστά τους τον «καινούργιο», σκοτεινό και ανασυνταγμένο Θωμά!

Εκτός ευτού ο Θωμάς

Ενώ η Ρωξάνη κι ο Δημήτρης ζουν τον έρωτά τους, ο Θωμάς είναι εκτός εαυτού. Τα βάζει με όλους και με όλα με αποκορύφωμα τον Δημήτρη, τον οποίο δε θέλει ως επιβλέποντα του έργου. Όταν τελικά η Ρωξάνη τον πείθει να τον δεχτεί, αυτός γυρνάει το παιχνίδι παίζοντας τους και τους δύο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ταυτόχρονα η Όλγα αντιστέκεται ακόμα στον Σωτήρη, ενώ η Τζοβάνα μαθαίνει για το θάνατο του πατέρα της.

Ενώ η Ρωξάνη μαθαίνει τα νέα για τον θάνατο του πατέρα της Τζοβάνας, η Γεσθημανή έχει όλο και πιο βάσιμες υποψίες ότι ο γιος της «βλέπει» ξανά την ακατονόμαστη. Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης προσπαθώντας να σώσει το μαγαζί του απ’ τον Θωμά, που κοντεύει να το κάνει λαμπόγυαλο, έχει μια εξαιρετική ιδέα για να ξεσπάσει ο θείος του τα νεύρα του…

Εν τω μεταξύ, η Τζοβάνα και οι λοιποί Ταβουλαραίοι αναχωρούν για την τελετή… Κι ενώ το βράδυ μετά την τελετή η Ρωξάνη περιμένει τον Δημήτρη με το πρόσχημα των συλλυπητηρίων για να ηρεμήσει στην αγκαλιά του, από την βίλα δυστυχώς θα παρελάσουν για να συλλυπηθούν όχι μόνο ο Δημήτρης αλλά - προς μεγάλη έκπληξη της Ρωξάνης – και η Γεσθημανή, η Έλλη, ο Θωμάς, η Αλίκη και η Δανάη!

Ο Θωμάς αποφασίζει να γυρίσει στην εργατιά και να δουλέψει στην οικοδομή. Η Αλίκη ταράζεται με την ιδέα και προσπαθεί μάταια να τον μεταπείσει. Η Έλλη βρίσκει τον Μπάμπη και του λέει πως τον βλέπει μόνο φιλικά κάνοντάς τον κομμάτια. Και όσο ο Δημήτρης και η Ρωξάνη συνεχίζουν να κρύβουν τη σχέση τους και παλεύουν να μην τους υποψιαστεί κανένας, η Τζοβάνα ψάχνει να βρει πού θα ρίξει τις στάχτες από την τεφροδόχο του πατέρα της. Τελικά, οι δυο τους φεύγουν για το Πόρτο Τσίγκρι, όπου τους περιμένει η μία αναπάντεχη συνάντηση μετά την άλλη.