Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ανακαλύπτει που κρύβονται Μπάμπης και Κορίνα και σπέρνει τον πανικό

Μην το χάσετε απόψε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ανακαλύπτει που κρύβονται Μπάμπης και Κορίνα και σπέρνει τον πανικό

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες μιας και το σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 7/6 προβλέπεται πως θα μας κόψει την ανάσα! Την ώρα που ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος προσπαθούν να καθυστερήσουν τα σχέδια για το αεροδρόμιο, ο Ακύλας, που σαρώνει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του, ανακαλύπτει την Κορίνα και τον Μπάμπη λίγο πριν φύγουν οριστικά και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη!

Μην χάσετε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου δημιουργούν μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου.

Ο Μπάμπης με τη Κορίνα εμμένουν στην απόφαση τους να μετακομίσουνε στην Κρήτη παρά την άρνηση των δικών τους, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους. Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στη Πανδώρα ενώ μια σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Η Στέλλα Ψαρουδάκη ή αλλιώς Κορίνα αποκαλύπτει για τις ερωτικές σκηνές

Η Στέλλα Ψαρουδάκη, που απολαμβάνουμε στον ρόλο της Κορίνας στη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, για την οποία έχουμε και ένα αποκλειστικό για το τέλος ενός από τους αγαπημένους ρόλους, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται, αλλά και για τις σκηνές που την δυσκόλεψαν περισσότερο μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, πως η εμπειρία των καθημερινών γυρισμάτων είναι τελείως διαφορετική από ότι είχε συνηθίσει στον πρότερο βίο της, ενώ το γεγονός πως πρόκειται για μία τόσο τεράστια παραγωγή της δημιουργούσε μεγάλο άγχος για την απόδοσή της.

Ήταν βουτιά στα βαθιά όλο αυτό που έζησες;

Ήταν γιατί είχε τους δικούς του ρυθμούς και κανόνες. Το υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει τις Άγριες Μέλισσες και οι γρήγοροι ρυθμοί που απαιτούνται για μια καθημερινή σειρά ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Ωστόσο το εξαιρετικό κλίμα της συνεργασίας δημιούργησε ένα ευχάριστο πλέγμα ασφάλειας που εξασφάλισε τη δημιουργία και την απόλαυση.

Στέλλα Ψαρουδάκη - Άγριες Μέλισσες

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Ο εαυτός μου. Είχα αρκετό άγχος, ιδιαίτερα στην αρχή, γιατί όλο αυτό ήταν κάτι καινούργιο και ήθελα να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του ρόλου και της σειράς.

Οι πιο αισθαντικές και ερωτικές σκηνές σε άγχωσαν; Πώς τις διαχειρίστηκες;

Με άγχωσαν φυσικά, ωστόσο ο σκηνοθέτης και ολόκληρο το συνεργείο δημιούργησαν ένα πλαίσιο ασφαλείας και εμπιστοσύνης που με έκανε να αισθανθώ ηρεμία και συνάμα οι παρτενέρ μου ήταν απόλυτα επαγγελματίες και με βοήθησαν να αισθανθώ άνετα.

Εσωτερική φωτογραφία: ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ/EUROKINISSI