Έχουν πάρει "φωτιά" οι προετοιμασίες για το My Style Rocks - Ποιοι θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχουν πάρει

Ολοκληρώνεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι συζητήσεις για το τι θα συμβεί στην επόμενη έχουν πάρει φωτιά. Ενώ οι κενές θέσεις πρέπει να γεμίσουν άμεσα, ώστε να ξεκινήσουν τα φαντασμαγορικά σόου. Όσον αφορά το ΣΚΑΙ οι προετοιμασίες για το «My Style Rocks» έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία την παρουσίαση έχει αναλάβει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ εκτός απροόπτου έχει κλειδώσει και η Έλενα Χριστοπούλου στην θέση της κριτικής επιτροπής, όπως είχε αποκαλυφθεί πριν από λίγες ημέρες.

Ποιοι θα γεμίσουν τις καρέκλες στο «My style Rocks»

Το ριάλιτι μόδας αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάθεται δίπλα από την μέντορά της.

Ενώ το κανάλι του Φαλήρου θέλει να κρατήσει και την Αθήνα Οικονομάκου, ακόμα και μετά το πέρας του «The Masked Singer», ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα την δούμε και στο ριάλιτι μόδας.

Από την ο ΣΚΑΙ θέλει την ηθοποιό και για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ώστε να αντικαταστήσει το «Όλα γκουντ», όμως κάτι τέτοιο δεν ικανοποιεί εκείνη.

Όσον αφορά τους κριτές του «My Style Rocks» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν ακουστεί και τα ονόματα του Λάκη Γαβαλά και του Άγγελου Μπράτη, χωρίς τίποτα να έχει κλείσει προς το παρόν.

Θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς στο My Style Rocks;

Σε εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Λάκη Γαβαλά, την Παρασκευή 27/5, ο οποίος είχε όρεξη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο σχεδιαστής, που πρόσφατα έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό δεν έχει χάσει το χιούμορ του και την χαρά του για ζωή.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν έχει ένα ακριβό ρολό, σαν αυτό που θέλουν όλοι οι άντρες εκείνος απάντησε: «Από άντρες έχω αρκετό από ρολόγια λίγα».

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε για το My Style Rocks, ενώ του Λάκη Γαβαλά του ξέφυγε ότι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και να βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου στην κριτική επιτροπή.

«Μ' αρέσει πολύ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σαν παρουσιάστρια και έτσι και αλλιώς είπαμε ότι θα είμαστε μα..», σταμάτησε απότομα τη δήλωση του ο σχεδιαστής και προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είμαι τελειωτικά στην εκπομπή, είμαι επιλαχών».