MasterChef 6: Επικές ατάκες από τον Σωτήρη Κοντιζά - Η αναφορά στο παιδί που περιμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Επικές ατάκες από τον Σωτήρη Κοντιζά - Η αναφορά στο παιδί που περιμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το MasterChef 6 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του μιας και έχουν μείνει μόνο οι δυο φιναλίστ οι οποίοι έχουν ριχτεί στην κουζίνα προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Όπως είδαμε στα πρώτα λεπτά του αποψινού 7/6 επεισοδίου μέσα από την συχνότητα του STAR, η δοκιμασία ήταν άκρως απαιτητική.

Από την άλλη, την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι ετοίμαζαν τα πιάτα τους, ο guest chef για απόψε ήταν ο Στέλιος Σακαλής. Βέβαια, οι επικές ατάκες από τους κριτές δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «Επιθεωρητή Κουτσοπουλίνι» λόγω του ντυσίματός του

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Σακαλής ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;». Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς να απάντησε χαρακτηριστικά: «Τρία παιδιά έχω Στέλιο μου…. Ένα έχει ο Πάνος και… ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι ο Λεωνίδας» . Μάλιστα, γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να πει «Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω φραντζόλα».

Οι επικές ατάκες στο MasterChef 6

Τέλος τα ψέματα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6

Αφού ταξίδεψαν μέχρι την Τοσκάνη στο MasterChef 6 και δοκίμασαν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, αφού αντέγραψαν πιάτα βραβευμένων Ιταλών σεφ και περιηγήθηκαν σε χώρους που μόνο έμπνευση θα μπορούσαν να τους χαρίσουν για τη μετέπειτα πορεία τους, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για το μεγάλο τρόπαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα ακούσει το όνομά του ως νικητή του «MasterChef 6» είναι... διαβάστε το όνομα στο Tv-24.gr