Σασμός: Ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν! - Ο Αστέρης γνωρίζει για πρώτη φορά το γιο του

Ραγδαίες εξελίξεις την Τετάρτη 8/6

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν! - Ο Αστέρης γνωρίζει για πρώτη φορά το γιο του

Προς όσους "γκρίνιαξαν" την Τρίτη 7/6 λόγο της ηχηρής απουσίας του Σασμού, σας αποζημιώνουμε σήμερα όμως, μιας και το επεισόδιο της Τετάρτης 8/6 θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα. Μπορεί για το Μαθιό και τη Βασιλική τα νέα να μην είναι ευχάριστα, ωστόσο ο Αστέρης μέσα στην δυστυχία του χωρίς να το ξέρει γνωρίζει το γιο του...

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Σασμό

Επεισόδιο 156 - Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση. Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Η αποκάλυψη της Ευγενίας Σαμαρά για το τέλος 2 ηθοποιών

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ευγενία Σαμαρά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Σασμού (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας) αλλά και για τις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο.

Σχετικά με τον σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Κωστόπουλο και τις καταγγελίες, η Ευγενία; Σαμαρά ανέφερε: «Ο κύριος Κωστόπουλος παραιτήθηκε τοποθετήθηκε ο ίδιος, δεν έχω να πω κάτι σε αυτό. Εμείς δουλεύαμε με δύο σκηνοθέτες συνεργείων, οπότε συνεχίζουμε ως έχει».

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν, με την Στέλλα να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται.

Αναφορικά, τέλος, με τον Καραπάνο και τον Γεράσιμο: «Δε θα είναι πολύ ευχάριστη η εξέλιξη τους».