Άσε μας ρε μαμά: Ο Θωμάς δουλεύει στην οικοδομή και η Αλίκη γίνεται έξω φρενών

Όσα θα δούμε σήμερα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά: Ο Θωμάς δουλεύει στην οικοδομή και η Αλίκη γίνεται έξω φρενών

Την ώρα που ο Δημήτρης και η Ρωξάνη (δείτε εδώ τι ανέφερε η Βλαντή για το ρόλο της) προσπαθούν να μην δίνουν στόχο για τη σχέση τους, μία άλλη σχέση περνάει κρίση στο Άσε μας ρε μαμά, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο την Τετάρτη 8/6...

Μην χάσετε σήμερα στο Άσε μας ρε μαμά

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 - Ο Θωμάς αποφασίζει να γυρίσει στην εργατιά και να δουλέψει στην οικοδομή. Η Αλίκη ταράζεται με την ιδέα και προσπαθεί μάταια να τον μεταπείσει. Η Έλλη βρίσκει τον Μπάμπη και του λέει πως τον βλέπει μόνο φιλικά κάνοντάς τον κομμάτια.

Και όσο ο Δημήτρης και η Ρωξάνη συνεχίζουν να κρύβουν τη σχέση τους και παλεύουν να μην τους υποψιαστεί κανένας, η Τζοβάνα ψάχνει να βρει πού θα ρίξει τις στάχτες από την τεφροδόχο του πατέρα της. Τελικά, οι δυο τους φεύγουν για το Πόρτο Τσίγκρι, όπου τους περιμένει η μία αναπάντεχη συνάντηση μετά την άλλη.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού της σειράς Μαρίας Αλιφέρη, για το #metoo

Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, Super Κατερίνα, την Τρίτη 19/4, και μίλησε για την σειρά Άσε μας ρε μαμά, στην οποία πρόκεται να εισβάλλει, αλλά και για το κίνημα Metoo και τους ανθρώπους που βρήκαν το θάρρος να εκφράσουν δημόσια τα βιώματά τους. Λίγο καιρό πριν, είχε πραγματοποιήσει αποκαλύψεις και για την προσωπική της ζωή.

«Είπα το “ναι” γιατί υπάρχει ένα ερέθισμα, είναι ένα ελαφροΐσκιωτο πλάσμα, που ακολουθεί τις επιλογές», ανέφερε για τον καινούριο της ρόλο και συμπλήρωσε: «Έχω αρκετές προτάσεις για τηλεόραση αλλά ήθελα περισσότερες».

Όσον αφορά τους ανθρώπους που "έσπασαν τη σιωπή τους" για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν δεχθεί, είπε: «Αρχικά, ένα τεράστιο “μπράβο” στα παιδιά που μίλησαν για το θέμα. Αποτρόπαιες οι πράξεις αυτές καταδικάζω τις πράξεις όχι τα πρόσωπα. Πιστεύω βαθύτατα ότι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι, άγγελοι και διάβολοι σημασία έχει πως δαμάζουμε τους δαίμονές μας».