Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη - Ετοιμάζει νέο επιχειρηματικό ριάλιτι

Πότε θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη - Ετοιμάζει νέο επιχειρηματικό ριάλιτι

Μετά το τέλος της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης έχει πάρει μια απόσταση από την τηλεοπτική παρουσίαση, καθώς θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του, αλλά και γιατί ανασυγκροτεί τον εαυτό του για το νέο εγχείρημα που ετοιμάζει με τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, ο ίδιος έχει τα δικαιώματα για μια εκπομπή με βάση την επιχειρηματικότητα αλλά προς το παρόν ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή.

Θολό το τηλεοπτικό μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη

Το επιχειρηματικό ριάλιτι όμως είναι πολύ κοντά στο να πάρει το πράσινο φως. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τα γυρίσματα του εν λόγω ριάλιτι θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν θα το δούμε στην αρχή της σεζόν. Ενώ αν υπολογίζουμε ότι ο ΑΝΤ1 έχει και τα δικαιώματα του Μουντιάλ τότε είναι λίγο θολό το πότε θα ξεκινήσει να παίζεται.

Το εν λόγω ριάλιτι δεν έχει ξαναπαιχτεί στην ελληνική τηλεόραση, ενώ θα υπάρχει και μία κριτική επιτροπή, που θα απαρτίζεται από έμπειρους και επιτυχημένους επιχειρηματίες.

«Εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου project»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης 19/5 προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στο Νίκο Μουτσινά το απόγευμα της Τετάρτης 18/5. Ο Κώστας Τσουρός δε δίστασε να εκφράσει την άποψή του για τις δηλώσεις της influencer.

Η Μπόμπα μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή στην τηλεόραση. Η δήλωση της αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη.

«Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα κόνσεπτ και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε επίσης: «Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος».

Είναι γεγονός πως μετά τη συμμετοχή της στην παρουσίαση του The Voice στο πλάι του Γιώργου Λιανού, η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει ξανασχοληθεί με το χώρο. Αντιθέτως, έχει αφοσιωθεί στις πανέμορφες κορούλες της.

Σάκης Τανιμανίδης τηλεοπτικό μέλλον